Verden i Skien: Boneyard og Lovers left alive

VERDEN I SKIEN- aldersgrense 20 år:


2 FINSKE BAND GJESTER SKIEN OG NORGE FOR FØRSTE GANG

LOVERS LEFT ALIVE

"Lovers Left Alive er dannet for de ødelagte drømmene og bortkastede årene av Helsinkis undergrunnsrockscene, og spiller rock and roll influert av finsk streetrock, "Mats, Detroits motorbyrockere og Motown-junks, New Yorks tidlige CBGB-scene, 80-tallets Londons Glam Punk-æra, med en dose LAs sans.

Lovers Left Alive har sparket ut jammene siden 2020, og lever ut 20-tallet med sin rå, melodiske og levende rock and Roll (fokus på "Roll"), spilt fra hoftene.

Bandet har fått rykte i Helsingfors som rå, høylytt, svett, tungen-i-kjeft live-akt, og spiller allerede for utsolgte publikum og fullsatt publikum i mindre klubber og arenaer i sentrum av Helsinki. Debutsingelen deres "Where I Belong" ble sluppet 25. februar. Bandet avslutter for tiden produksjonen av debutalbumet "How", som skal slippes senere i 2022. Albumet er innledet med flere singler, utgivelser planlagt til våren 2022.

Dette er bandet å gå med, mens du vandrer ut av tenåringsødemarker. Det er ingen enkel vei ut, så det er best å fortsette! LAMF


BONEYARD

Boneyard er et firemanns Rock 'n' Roll-tog fra de avsidesliggende grensene til Helsinki Metropolitan Area, byen Järvenpää. De har fått beskrivelsen "et av de mest lovende bandene i dette landet" av det finske musikkmagasinet Rumba, og har levert sine harde actionrockende varer til finsk rockepublikum, som har vokst helt siden de ble dannet i 2013.

Liveopptredenene deres er vidt utbredt. Kjent for sin høye energi og elektriske stemning, med noe av deres morsomme holdning lagt til blandingen.
Bandets varer inkluderer også sterk og polert dobbeltsvingende gitarkraft, hardtslående grooves, med drivstoff for livsmelodier som får budskapet deres gjennom!

Den lette melankolien som finnes i låtskrivingen deres er dype noen ganger, men den er absolutt ikke der for å holde deg nede – Boneyards tonede boogie er alltid klar til å slå deg høyere!
Deres siste singel, den groove- og actiondrevne «Fear No Evil», så dagslys i 2019, men bandet har vært opptatt under pandemien med å øve og skrive nye sanger for bedre tider.


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon