Roadshow - Orkanger (NOF)

NOF drar ut på veien: Orkanger

Vi gleder oss til å treffe dere rundt om i landet: Kristiansand, Bergen og Orkanger. Dette blir spennende, og vi håper på å få møte enda flere av dere medlemmer der ute. Så velkommen til en litt annerledes fagdag – nå i form av roadshow!

28. september kommer vi til Orkanger! 

Norsk osteopatforbund besøker og arrangerer en faglig kveld for medlemmene i området. Kvelden vil bestå av en god blanding av faglig innhold, praktisk informasjon, Q&A og mingling. 

Vi sørger for noe godt å spise og drikke, og dette blir også en fantastisk mulighet til å møte dine kollegaer i området.  


Program: 

18.00 Velkommen (noe å spise & drikke) 

18.30 - 19.30 "Kan fall forover på håndleddene gi et thoracic outlet lignende problem? En klinisk og osteopatisk vurdering av en kjent skademekanisme". Geir Elvbakken, Osteopat MNOF

19.30 -20.15 Osteopati i Norge: En moderne og personorientert helsetjeneste, med sterk manuell tradisjon – hvem er vi, og hva sier våre pasienter? Tomas Collin, leder NOF 

20.15 - Mingling & kaffe + noe attåt: Hva er viktig for dere? Mulighet for spørsmål og samtaler om stort og smått, og litt nytt & nyttig informasjon.  

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *