Rideleir i vinterferien på Innlandet Rideskole GRK Arena

Velkommen til Rideleir i vinterferien uke 9


Denne påmeldingen er for å registrere plass på rideleir i vinterferien. Det blir sendt ut ny link til betaling av restbeløp til de som melder seg på. Påmeldingen er bindende. Depositum blir ikke tilbakebetalt ved avmelding før oppstart, med mindre avmeldingen gjelder karantene eller påvist Covid-19 (dokumentasjon må fremlegges)


Pris for hele uka er 2000 kr. 


Vi starter opp kl 9.00 hver dag, og avslutter kl 15.30. Oppmøte i Skolestallen hver morgen

Alle blir delt inn i grupper etter rideerfaring. Det er åpent for alle nivåer, men nedre aldersgrense er 8 år. For elever som ikke rir i rideskolen til vanlig trenger vi en beskrivelse av nivå ved påmelding, så vi lettere kan planlegge uka.I løpet av uka skal vi ri hver dag, ha voltige, mounted games, teoriundervisning og stallarbeid med møkking og fôring.

Midt på dagen blir det lunsjpause i stallkroa, og alle må ha med egen mat og drikke. 

 

Vi skal være både ute og inne og det er viktig å kle seg etter vær og temperatur. Undervisningen vil foregå i ridehus. Det er ikke oppvarmet men holder så vidt varmegrader hele vinteren. 

Utstyr som trengs: Ridesko eller støvler med hæl som går over ankelen. Hjelm (kan lånes her) Sikkerhetsvest (vi har noen til utlån) Hansker eller ridevotter så man slipper gnagsår. Langt hår settes i hårstrikk under riding. Unngå klær som blir hengende å flagre sånn som åpne jakker og skjerf. for spørsmål ta kontakt med rideskolen på mail: rideskole@gjovikrideklubb.no


Innlandet Rideskole er en klubbdrevet rideskole som er heleid av Gjøvik Rideklubb. Faste elever i rideskolen må også tegne medlemskap i klubben. For mer info sjekk hjemmesida www.grkarena.no 

Innlandet Rideskole setter sikkerhet høyt, derfor benytter vi godt utdannet personell og trygge rideskolehester. Av samme grunn har vi også vært forskånet fra alvorlige hendelser og det oppleves som trygt å være rideskoleelev hos oss. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at hester er fluktdyr som påvirkes av både ytre omstendigheter og rytterens opptreden. Det vil derfor alltid være en viss risiko for at uhell kan skje og personskade oppstå. Vi forutsetter at alle våre brukere aksepterer denne risikoen på eget ansvar. I motsatt fall ber vi om å få beskjed pr. e-post til: rideskole@gjovikrideklubb.no før førstkommende ridetime, da vi i så fall dessverre vil måtte trekke tilbake vårt tilbud om plass på ridekurset. Er kurset allerede betalt, vil vi selvsagt refundere kursavgiften.

Dersom det er spørsmål eller usikkerhet rundt dette risikoelementet, så ta kontakt med ridelærer eller rideskolen.

 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon