Privattimer m/øvelser mot sprang ponni 22.september

Denne søndagen tilbyr vi privat timer med øvelser til Sprang for ponniryttere. Skriv i info feltene om dere ønsker om timen skal handle om sprang eller dressur øvelser. Timene er både for nybegynnere og viderekommende ryttere. ponniene blir delt ut på forhånd etter ønske. 


Det må være minst 4 påmeldte for at timene blir arrangert


Du saler opp selv og starter timen på oppsatt klokkeslett ferdig skrittet. Innholdet på timen bestemmer du selv, og det blir satt opp 1- 3 stk pr time i dressur og opp til 5 stk. i sprang, da blir timen noe lengre.

Timene går fra klokken 08.00 - 13.00, det er mulig å komme med ønske om tid i påmeldingsskjema. Vi prøver å innfri ønskene, men kan ikke garantere at alle får ønskene innfridd. 

Påmelding stoppes klokken 11.00 torsdagen før. Påmelding etter dette tidspunktet må skje via mail til ovrefoss@online.no

Timene og hestene blir fordelt på torsdagen og timeoppsettet med hester og tider blir sendt ut på mail på fredagen før timen.


Påmelding til timene er bindende


 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Hesteønsker
Ønske om tid/ annen informasjon
Rideferdigheter
 *
 *
Ja, jeg samtykker i at Stiftelsen Øvre Fossum gård kan bruke bilder av meg/min ridetime til reklame Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.*