Perifere nervesystem og cervicogen hodepine

Dette kurset tar for seg de vanligste "vanskelige" problemstillingene du ofte ser i  klinikken. Fra oppstart i 2011 har over 500 deltagere fått med seg deler av dette kurset. Kurset blander nyeste forskning med erfaring og vil gi deg mange gode eksempler med tiltak som du kan bruke med dine pasienter fra dag 1.  

1: Undersøkelse og behandling av det perifere nervesystemet

2: Undersøkelse og behandling av cervicogen hodepine og nakkesmerter

3: Klinisk og teoretisk forståelse av manuelle teknikker og teiping i en klinisk praksis

Formål:

Kurset vil gi deg en grunnleggende og klinisk nyttig kunnskapsbasert innføring i hvordan undersøke, diagnostisere og behandle aktuelle problemstillinger i ditt daglige virke som terapeut. Kurset tar for seg mange kliniske eksempler fra både idretten og fra "vanlige" kroniske- og akutte smertetilstander. 

For hvem:

Kurset passer for fysioterapeuter, manuellterapeuter, kiropraktorer, osteopater, naprapater og leger. Kurset er klinisk relevant for de aller fleste praksiser. 

Kursholder:

Tord Moen, spesialist i idrettsfysioterapi og manuellterapi MNFF. Han har bred erfaring fra idretten, både topp og bredde, jobbet som veileder av studenter i mange år, styremedlem i FIFA, kursholder NFF og grûnder av Klinikk24 og Movon. Tord har jobbet kommunalt, opptreningssenter, sykehus, idrettsmedisinsk, og siste 10 årene privat. Tord jobber i dag med driftshjemmel på Movon i Sandnes. Tord har mange års erfaring som kursholder og har gjennom samarbeid med dyktige kollegaer over flere år utviklet innholdet til dette kurset. Kurset som det er i dag var opprinnelig 3 kurs, men er i dag mer effektivisert og vil forhåpentligvis være mer direkte på det som er nyttig å ta med seg. 

Informasjon om kurset:

Varighet: 14 timer

Kursavgift: kr 3600,-

Early bird kursavgift: kr 2500,- for de første 10. 

Vi følger alle korona tiltak og du kan kanseller inntil dagen før for covid-19 relaterte årsaker. 

Spørsmål: tord@movon.no

Innhold:

Teoretiske og praktisk vil følgende bli gjennomgått:

  1. Anatomi og fysiologi av det perifere nervesystemet
  2. Nevrofysiologiske- og placebo effekter av nervemobilisering og MT-tiltak
  3. Oppsummering av nyeste tilgjengelige forskning og retningslinjer for undersøkelse, diagnostikk og behandling av nakkesmerter og hodepine
  4. Case eksempler fra klinikken med forslag til behandlingsstrategier


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon