OTF webinar: Indremedisin

For mer informasjon om selve kursinnholdet,  gå til OTFs nettsider oslotann.no

Viktig informasjon

Påmelding er ikke gyldig før du mottar bekreftelse på epost fra deltager.no. Dersom du ikke mottar denne, må du ta kontakt med otf@oslotann.no. På kursdagen (ca. kl. 14.00) vil du motta en epost med link og påloggingsinformasjon til webinaret. Derfor er det ekstra viktig at epostadressen er riktig utfylt.

NB! De som ikke har oppgitt medlemsnummeret sitt vil ikke få timene registrert. Det samme gjelder om du har oppgitt feil medlemsnummer. Kontakt otf@oslotann.no om du har tastet feil (sjekk epostbekreftelsen du mottar når påmeldingen er registrert).

Deltakeravgift

OTF-medlemmer Gratis 
(MNTF tannleger som har pliktmedlemskap i Oslo Tannlegeforening og som ikke har utestående krav for medlemskontingent i 2021)

Assosierte medlemmer i OTF: Gratis
(MNTF tannleger som har pliktmedlemskap i en annen lokalforening og som betaler kontingent for assosiert medlemskap til OTF i 2021)

MNTF-tannleger som ikke er assosiert medlem i OTF Kr 500,-

Tannpleiere med medlemskap i NtPF kr 500,-

NTFs studentmedlemmer Gratis

Deltakeravgift kan betales med Vipps, kort eller tilsendt faktura. Ved tilsendt faktura vil du bli belastet med et fakturagebyr på kr 75,- i tillegg. Velger du faktura, vil ikke prisen synes på bekreftelsen, men i fakturaen du mottar. 

Vi forbeholder oss retten til å avvise deltakere som ikke oppfyller betingelsene over eller som har andre utestående fakturakrav det siste året.


 

Registreringsskjema

Det er kun mulig å melde på en person av gangen til dette kurset.
Medlemsnummer (i NTF / NTpF)
 *
Hvilken lokalforening tilhører du?
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Antall
 *
Klasse/kategori
 *
Adresse/firmanavn/fakturaadresse
 *
Postnummer
 *
Sted
 *
Melding
Jeg samtykker til at OTF kan dele mitt navn og epostadresse til kursets sponsorer.
 *
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Oslo Tannlegeforening kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.