OTF medlemskurs: Utfordringer og tanker rundt yrkesetikken

For mer informasjon om selve kursinnholdet,  gå til OTFs nettsider oslotann.no


Viktig informasjon

Det er begrenset kapasitet på kurset og vi forbeholder oss retten til å avvise medlemmer som ikke oppfyller OTFs medlemsbetingelser når påmeldingslisten gjennomgås.

Påmelding er ikke gyldig før du mottar bekreftelse på epost fra deltager.no. Mottar du ikke denne, må du ta kontakt med otf@oslotann.no

De som har utestående fakturakrav/medlemskontingent til OTF, vil bli utestengt fra kurset inntil fakturaen(e) er betalt. 

De som oppgir feil medlemsnummer vil ikke få timene registrert. Kontakt otf@oslotann.no om du har tastet feil (sjekk epostbekreftelsen du mottar når påmeldingen er registrert).

Henvendelser etter kl. 16.00 på kursdagen blir ikke besvart fordi vi da er opptatt med forberedelser på Høyres Hus. 

Det er ikke mulig å melde seg på etter at påmeldingsfristen har gått ut. 


Oppmøte og registrering på kursdagen 

Alle deltakere skal sjekke inn i registreringen i 1. etasje på Høyres Hus. Registrering starter kl. 16.45. Vi oppfordrer til å møte tidlig. 

Kurset holdes i 6. etasje (Ordførersalen), og det vil være dentaltutstillinger i Emil Stang og Karen Platou fra kl. 16.45. Kaffe / te og isvann er tilgjengelig. 

De som kommer etter kl. 17.30 kan bli avvist. 


Deltakeravgift

OTF-medlemmer: Gratis 

(MNTF tannleger som har pliktmedlemskap i Oslo Tannlegeforening og som ikke har utestående krav for medlemskontingent i 2022 eller foregående år).

Assosierte medlemmer i OTF: Gratis

(MNTF tannleger som har pliktmedlemskap i en annen lokalforening og betaler kontingent for assosiert medlemskap til OTF i 2022)

Gjester: (annet tannhelsepersonell) kr 500,- . Må betales med kort eller Vipps. Faktura er ikke mulig.

Bruk "gjest1" i medlemsnummer og velg Gjest under klasse/kategori.


Vi forbeholder oss retten til å avvise deltakere som ikke oppfyller betingelsene over eller som har andre utestående fakturakrav de siste årene.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon