Oslo Skøiteklub - Skøyteskole kortbane høst 2022 - Sonja Henie ishall (Frogner stadion)

SKØYTESKOLE for kortbane i Sonja Henie ishall/Frogner stadion

OSK starter opp skøyteskole for kortbane 1 gang i uken fra lørdag 22 oktober. Med nye Sonja Henie ishall klar til bruk, kan vi endelig få stabile forhold for alle skøyteskolebarn.

Vi tilbyr skøyteskole:
Lørdager kl.15:00 - 15:50 (22. oktober -  17. desember 2022)


Treningen er for barn og unge fra 5(første klasse) til 9 år.

  • Treningen er tilrettelagt som skøyteskole med fokus på læring gjennom lek og fokus på basis skøyteferdigheter rettet mot kortbaneløp. Det viktigste vi kan gjøre, er å skape skøyteglede!
  • Trenerne på skøyteskolen har alle nokså nylig avsluttet egen aktiv karriere, eller er aktive løpere som brenner for å gi dette videre til barn og unge.
  • Det er ingen krav til type skøyter som benyttes, men vi anbefaler hockey skøyter . Klubben har en del skøyter til utleie som kan leies under kurset. Slik leie koster kr 500 for kursets varighet.
  • På skøyteskolen må alle bruke hjelm og hansker eller votter. Alle typer hjelmer kan benyttes og deltakerne må stille med dette selv.
  • Det er en fordel å benytte knebeskyttere for de som er ferskest og har gått lite på skøyter fra før.

Det gjennomføres ikke skøyteskole i skoleferier.

Oppstart:

Lørdag 22 oktober

Det vil bli arrangert klubbløp utover vinteren slik at man kan få forsøke seg i konkurranser om man ønsker.

Deltakerpris:

Kr 980,- for 1 gang i uken. Deltakeravgiften tilbakebetales som et utgangspunkt ikke ved avbrudd av kurs eller ved andre uventende hendelser som er utenfor skøyteklubben sin kontroll. Dersom barnet ikke har deltatt på OSK skøyteskole tidligere i 2022 så må medlemskontingent på kr. 200,- betales i tillegg til deltager avgiften.

Deltakere som er påmeldt og har betalt vil motta bekreftelse og informasjon pr mail før oppstart. Etter påmelding følg følgende link til Spond: https://group.spond.com/KGXSI. Vi ber alle laste ned Spond, slik at vi kan kommunisere på en enkelt måte med deltakerne.
 

Registreringsskjema