Treningsavgift Optimist VK 2022

Velkommen til en ny seilsesong i Bærum seilforening!

Viderekomne trener to dager i uka, og kurset bygger videre på nybegynnerkurset. Etter et år på nybegynner eller to uker på Vassholmen Sommerleir, er man vanligvis klar for viderekomne gruppa. Fokuset er fortsatt å være trygg i båten, og utvikle seilferdigheter gjennom lek og moro på vannet. Vi forventer at seilerne kan grunnleggende manøvrering av båten, og videreutvikler teknikk og seiltaktikk.

Ta kontakt hvis du er i tvil om hvilken gruppe din seiler hører til. Trenerne vil også kunne justere grupper og seilere ved sesongstart eller i løpet av sesongen.


Oppstart: Uke 16

Treningstider: tirsdag og torsdag, kl. 17:30 – 20:00

 

Informasjon

Treningene foregår i skoleukene, frem til høstferien. I sommerferien arrangerer Bærum seilforening Vassholmen sommerleir. Vi anbefaler nybegynnere og viderekommende å melde seg på dette. Se wakawaka.no for mer informasjon om sommerleir.


Kursavgiften inkluderer leie av jolle/brett. Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat. Kontakt medlem@bseil.no hvis du ikke allerede er medlem.


Som frivilligdrevet forening er vi avhengige av litt foreldreinnsats for å hjelpe til med å holde utstyr vedlike, bemanning av sikringsvakter og kiosk-vakt. Dette fordeles mellom alle grupper nærmere sesongstart.


Det gjennomføres foreldremøte kort tid før kursene starter opp. Der vil det bli gitt mer praktisk informasjon, og vi vil svare på spørsmål dere eventuelt har. Det blir også arrangert opplæring i håndtering av utstyr for nye foreldre. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.


Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Sportslig ansvarlig: Tarjei Mo Batalden, tlf: 904 74 557 eller mail: sport@bseil.no

Trenerkoordinator: Hedevig B. Nilsson, tlf: 932 77 817 eller mail: trener@bseil.no

 

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening og våre kurstilbud finner du på www.bseil.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon