Optimist nybegynner 2022

Har du lyst til å lære å seile? Høstkurs åpent nå!

Bærum seilforening arrangerer nybegynnerkurs i optimistjolle seiling for barn fra 8-13år. Optimistjollen er en flott jolle å starte nybegynner seiling med. Gjennom deltagelse på nybegynnerkurset vil seilerne bli kjent med optimisten og lære seg å bli trygge på sjøen.


Utover kurset vil seilerne også få muligheten til å prøve seg på brettseiling og tomansjollen RS Feva. Kanskje blir det også mulighet for SUP eller Express hvis vind og vær tillater dette.


Oppstart høsten 2022: Uke 34

Treningstider: mandag/torsdag, kl. 17:30 – 20:00


Informasjon

Treningene foregår i skoleukene, frem til høstferien. I sommerferien arrangerer Bærum seilforening Vassholmen sommerleir. Vi anbefaler nybegynnere og viderekommende å melde seg på dette. Se wakawaka.no for mer informasjon om sommerleir.


Påmelding kun for høstsesongen er nå mulig. Velg dette i nedtrekksmenyen ved påmelding. Oppstart første skoleuke. Info kommer på mail like før.


Kursavgiften inkluderer leie av jolle/brett. Prisen forutsetter at man er medlem, dette faktureres separat. Kontakt medlem@bseil.no hvis du ikke allerede er medlem.


Som frivilligdrevet forening er vi avhengige av litt foreldreinnsats for å hjelpe til med å holde utstyr vedlike, bemanning av sikringsvakter og kiosk-vakt. Dette fordeles mellom alle grupper nærmere sesongstart.


Det gjennomføres foreldremøte kort tid før kursene starter opp. Der vil det bli gitt mer praktisk informasjon, og vi vil svare på spørsmål dere eventuelt har. Det blir også arrangert opplæring i håndtering av utstyr for nye foreldre. Informasjon og invitasjon til møtet sendes ut til alle påmeldte før kursstart.


Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med 

Sportslig ansvarlig: Tarjei Mo Batalden, tlf: 904 74 557 eller mail: sport@bseil.no

Trenerkoordinator: Hedevig B. Nilsson, tlf: 932 77 817 eller mail: trener@bseil.no

 

Ytterligere informasjon om Bærum Seilforening og våre kurstilbud finner du på www.bseil.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon