MALEKURS - OLJEMALING (kveldskurs - 1.-29. sept.)


Oljemaling for nybegynnere - introkurs til malingHar du aldri tatt i en pensel før? Eller kanskje du har litt erfaring med oljemaling men ønsker å lære mer? Har du lyst til å begynne å male men vet ikke hvor du skal starte? Da er dette kurset for deg!TIDSPUNKT1. - 29. sept.

ONSDAGERKL 17.00-20.00


PRIS: 2590,-


Innhold

Gjennom fem dager/kvelder går vi igjennom grunnleggende maleteknikk og fargelære med oljemaling som medium. Her vil du få en innføring i nødvendig materialkunnskap,fargeteori, komposisjon,skisseteknikk og malerisk arbeidsprosess.

Undervisningen foregår i rolig tempo i avslappet atmosfære. Her kan du spørre om alt innen oljemaling, ingen spørsmål er feil eller dumme, vi har alle har vært nybegynnere!

Vi tar for oss ulike grunnleggende temaer fra gang til gang. Gjennom trinnvise oppgaver får du elementær teknisk kunnskap, samtidig som det vil bli rom for utforskning og lek, malekurs skal være lærerikt og gøy!

Kurset gir kjennskap til de nødvendige faglige kunnskaper som danner grunnmuren i malefaget.


Annet

-Se vedlagt utstyrsliste nederst for det du trenger til kurset

-Alle kursister vil få en  oppsummering av den teoretiske delen av kurset i form av et digitalt PDF-hefte etter fullført kurs.

-Begrenset anntall deltakere, for å sikre tilstrekkelig personlig veiledning.

-Servering: kaffe/te


Målgruppe

Kurset passer for både nybegynnere og viderekomne. Dette er et kurs for de som vil hoppe direkte inn i kjernen av hva maleri handler om – farger, og hvordan vi setter de sammen.  

Selv om du knapt har holdt i en pensel, vil kurset være en seriøs faglig – men også utforskende og morsom måte å entre maleriets verden på.  Samtidig som de mest erfarne malerne vil kunne tilegne seg ny kunnskap og innsikt.

Kurset rommer ikke material- og utstyrslære

Det kreves ingen forkunnskaper.


Kursholder: Jonas Vilberg, Billedkunstner og illustratør

Med bakgrunn innenfor klassisk figurasjon og kommersiell illustrasjon har Jonas en unik tilnærming til kunst og abstraksjon, det være seg i tegning,maleri eller skulptur.

Jonas har arbeidet i flere år som lærer i tegning og maleri ved privatskoler og som ekstern kursholder i kunst. Han har en systematisk og oversiktelig måte å undervise på, som gjør det lett for kursister å lære nye ting.


 Spørsmål?

kurs@jonasvilberg.com
Salgsbetingelser for kurset

  • Påmelding til kurset er bindende, og det er ikke angrefrist eller reklamasjonsrett.
  • Sykdom hos kunden, eller andre forhold utenfor vår kontroll, gir ikke rett til refusjon.
  •  Ved lav deltakelse, sykdom hos kursleder, eller andre forhold utenfor vår kontroll, avlyses kurset. Ved slike tilfeller står ikke kursstedet eller kursholderen ansvarlig for deltagernes meromkostninger, for eksempel togbilletter eller hotellopphold.
  • Ved lav deltagelse eller sykdom hos kurslederen har deltakerne krav på full refusjon på kursavgiften, eller kan tilgodeses med en tilgodelapp til senere kurs, tilsvarende kursavgiften på det aktuelle kurset som avlyses.
  • Ved andre forhold utenfor vår kontroll har deltageren krav på fullrefusjon minus transaksjonskostnad på 3,5% av totalbeløpet og minus kr. 8.- deltageravgift eller kan tilgodeses med en tilgodelapp til senere kurs, tilsvarende kursavgiften på det aktuelle kurset som avlyses.Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon