Nybegynnerkurs seiling 2022 - Optimistjolle

SYNES DU SEILING HØRES GØY UT, ØNSKER DU Å LÆRE DET?

Vi starter opp nybegynnerkurs i seiling for barn 25. april 2022.

Lær å bli trygg i seilbåt, ha det moro med seiling og grunnleggende seilteknikk i verdens mest utbredte opplærings-jolle, Optimist.

Kurset starter mandag 25. april kl. 18:00 i Røyken Seilforenings klubbhus med introduksjon med teori og sikkerhetskurs på land  (ikke seiling første dagen). Så får de prøve seg i jolla på vann så snart de kjenner seg klare for det (avhengig av vær).

Barnet må være svømmedyktig og det er påbudt med seilervest / redningsvest på brygga og i jolle. 

Seileren bør også ha våtdrakt (evt. tørrdrakt) for at barna skal få en positiv opplevelse. 

Og - det hender jo at de kullseiler og blir våte, så håndkle og skiftetøy må med :) 


Vi har trening hver mandag med oppstart 25. april (teori / trening på land), fra kl. 17:30 - 20:30.

Treninger ellers er fra  ca. 17:30 hvor vi går på vannet ca. 18:00 (jolle skal være klar til å settes på vannet 18:00, så lurt å møte opp ca 17:30 for å få tid til å rigge opp båten) til ca. 20:00 med debrief og kveldsmat for alle  seilere som avslutning. Vi er som regel ferdig senest 20:30.

Vi har treninger til og med uke 25 før sommerferien,  med oppstart igjen i uke 32 og trener da frem til og med uke39 (uka før høstferien).


Leie av jolle er inkludert i treningsavgiften for nybegynnere. Medlemsavgift kommer i tillegg og er 250 kr pr. barn og betales via Min Idrett.


Dersom et barn skulle ønske å gå i land i løpet av treningen, må en foresatt være til stede på brygga for å ta i mot barnet. Vi pleier å bytte på å ordne og servere kaffe, og det er god stemning i foreldregruppa :) 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon