Nybegynner- Seilkurs 2022

Vi starter opp nybegynner kurs i optimist seiling tirsdag den 23.08.22


Sikkerhetskurs er obligatorisk for de som skal delta på dette kurset og det blir gjennomført i sjøen på Steilene. Mer informasjon om dette kommer nærmere kursstart.
 
Treningen foregår på tirsdager.  Første trening er tirsdag 23. august. Vi møtes på Alværn Brygge kl 1730.  

Kurset varer frem til høstferien og siste trening er tirsdag 27. september.

Det er også mulighet til å delta på klubbregatta dag på torsdager, aktiviteten på torsdager er foreldre organisert. 


Det er en forutsetning er at barnet kan svømme og at barn og/eller familie er medlem i seilforeningen.  Det er også påkrevd at foreldre/foresatt er med barnet på trenings kveldene på Steilene.

Vi har en Facebook side hvor vi legger ut info og bilder om og fra treningene, dersom dere ikke ønsker at det publiseres bilder av dere eller deres barn sendt en mail til jolle mail som vist under før kursstart. 


Kursavgiften inkluderer i tilfelle leie av kursjolle, men ikke medlemskontingent i Seil foreningen. Dersom ditt barn har egen båt velger du kursavgift uten leie av båt. (ta kontakt på mail under dersom alternativ uten jolle er full)

Medlemskap må tegnes separat fra kursavgift og før kursstart på seilforeningens hjemmesider http://www.nesoddenseilforening.no/bli-medlem/

Dersom kurset er fullt send email til Jolle@nesodden-seilforening.no for venteliste.


Velkommen til Seilkurs på Steilene - nivå HVIT & GUL

Nesodden Seilforening følger Norges Seilforbund´s program "Peiling på Seiling" i opplæring av nye seilere. Peiling på seiling» har fokus på mestring og på gleden over å tilegne seg nye ferdigheter. 

«Peiling på seiling» har seks nivåer. På hvitt nivå lærer man det helt enkle og grunnleggende; litt sjøvett, å sitte på riktig side av båten, seile rett frem og slå – og å få litt fart på båten. Neste nivå er gult – og slik fortsetter det opp til sort. Når du får «sort belte», er du blitt en seiler. 

De seks nivåene er disse:

  1. HVIT – Bli kjent med båten
  2. GUL – Behersk båten
  3. GRØNN – Bli kjent med seiling
  4. BLÅ – Behersk seiling
  5. RØD – Bli kjent med din form for seiling
  6. SORT – Du er en seiler

På nybegynnerkurset tar vi for oss nivå hvit og gul.

Trenerne hjelper seilerne med hvilke ferdigheter det skal øves på på de ulike nivåene og hva slags kunnskap seilerne skal tilegne seg. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon