Nosework 1

Bli med på nybegynnerkurs i Nosework, helga 27.–28. mai 2023!

Nosework er søksarbeid for hunder. Innlæringen starter med at vi søker etter godbiter eller leker. Alle hunder kan delta på dette kurset, kurset tilpasses den enkelte. Fokus på kurset er mestring og å ha det gøy sammen!

Nosework er en aktivitet som passer spesielt godt for engstelige eller usikre hunder, ettersom hunden får bruke sin fantastiske luktesans til å utforske omgivelsene i trygge rammer sammen med deg, noe som vil bygge opp hundens selvtillit. Hundene skal få ro og frihet til å jobbe uforstyrret, derfor er det kun én og én hund som søker sammen med sin eier. De andre hundene venter/hviler i bilen, mens vi observerer ekvipasjen som jobber.


Kurset holdes i Indre Østfold Hundehall, Mysen.


Om instruktøren:

Inga Lilja fikk for alvor interesse for atferd hos hund i 2019 da de fikk en sensitiv valp som trengte tilrettelegging og tilpassing. Hun ble introdusert for Nosework – søksarbeid hvor hunden får bruke sine medfødte egenskaper på egne premisser. Denne aktiviteten skulle de fortsette med, hunden lyste av selvtillit og vokste på denne måten. De har hatt godt utbytte av denne aktiviteten som hun varmt anbefaler andre, og spesielt til dem som har sensitive/reaktive hunder som kanskje sliter med å finne en aktivitet som hensyntar behovene til hunden. Mer utfyllende informasjon om Inga Lilja finner du her: https://www.noseworkgjovik.no/om-instruktoren/Tidspunkt kl. 11 - 16 begge dager.

Pris kr. 2.500,- med egen hund, 6 plasser

Pris kr   500.-, observatør uten hund, 4 plasser

Begrenset antall plasser, maks. 6 ekvipasjer. Det er også mulig å være med som observatør. Dette kurset passer for deg som ikke har noen erfaring med Nosework fra tidligere.

Vi veksler på å søke innendørs og utendørs, i tillegg til teori.


Vil du vite mer om Nosework, følg denne linken: https://www.nosework.no/hva-er-nosework/


Håper vi sees på kurs!


Det opprettes egen privat Facebook-gruppe til kurset. Her kommer det praktisk informasjon og det er selvfølgelig mulig å legge ut film av egne treninger.


Når du melder deg på kurset, får du en ordrebekreftelse med adresse til Facebook-gruppen og annen praktisk informasjon. Informasjonen blir sendt til epostadressen du oppgir når du melder deg på kurset. Har du ikke fått bekreftelse, send epost til post@ostfoldhundesenter.no Dette kurset holdes i en oppvarmet hall!


Sted: Indre Østfold Hundehall
Håkon Håkonssons vei 302-304
Tidspunkt: lørdag 27. og søndag 28. mai. 11:00 - 16:00
Alder: fra 6 mnd.
Kursvarighet: helg, 5 timer pr dag
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.
Pris: 2.500.-
Observatør uten hund: 500.-

Instruktør på dette kurset er: Inga Lilja Standerholen-Frydenlund fra Nosework Gjøvik


Ved bestilling betaler du et depositum på kr 500.-, resterende kursavgift blir belastet 2 dager før kursstart fra kontoen depositum ble trukket fra.

Etter påmelding, får du en ordrebekreftelse med adresse til Facebook-gruppen og annen praktisk informasjon. Informasjonen blir sendt til epostadressen du oppgir når du melder deg på kurset. Har du ikke fått bekreftelse, send epost til post@ostfoldhundesenter.no 


For mer informasjon om Østfold Hundesenter, våre kurs og vilkår se vår hjemmeside:
Østfold Hundesenter

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Adresse
Postnummer og sted
E-postadresse
 *
Nosework 1
 *
Mobil
 *
Hundens alder
 *
Rase
 *
Hundens navn
 *
 *