NORWEGIAN EXPLORERS OVERLAND FESTIVAL

PÅMELDING TIL NORWEGIAN EXPLORERS OVERLAND FESTIVAL 9.-11.7.2021


Vi legger i første omgang ut 150 billetter for deltagere; samlet for voksne og barn. På egen link til utstillere og crew har vi lagt ut 50 billetter. Når vi har fullstendig oversikt og ferdig påmelding fra utstillere og crew, blir resterende billetter frigjort til deltagere. Festivalområdet er stort, og vi er fleksible i forhold til at vi kan øke kapasiteten om lovverk og FHIs rettningslinjer tillater flere personer når Juli nærmer seg. 


Per dags dato har FHI sine regler angående arrangementet blitt nedjustert fra 200 personer til 50 personer. Vi er optimistiske og håper dette vil åpnes opp til sommeren siden det har vore 200 personer på arrangement siste året. 

Vi velger derfor å legge ut billettene nå slik at folk kan få ordna seg billetter og vi kan fortsette med arbeidet fremover mot festivalen. Dersom antall deltagere ikke øker til 200 personer igjen, vil vi bli nødt til å innskrenke kapasiteten på antall deltagere. Vi vil da prioritere de som har kjøpt billett først (feks de 100 første) og gi refusjon til de resterende. Refusjon vil være billettpris minus avgiften på billettsystemet.FRIST FOR Å BESTILLE BILLETTER ER FREDAG 2 Juli.


Men vi har dessverre nokre forbehold med tanke på bestilling av billetter: 

- Dersom vi må kansellere festivalen, får du som deltager to valg. Enten å få flytta billetten til neste års Norex Overland Festival i 2022 eller du kan få tilbakebetalt 75% av innbetalt beløp. Dette for å sikre allerede påløpte utgifter i forbindelse med festivalen og bilettsystem, leie av fasiliteter med meir.  

- Dersom du melder deg av festivalen eller ikkje kan delta er ikkje biletter refunderbare. Du kan derimot selge biletten videre til samme pris dersom du ønsker dette. Da sender du berre oss ein mail med info på personen som skal overta din bilett så oppdaterer vi deltagerlistene.

- Dersom du blir syk med covid-19 symptomer, så må du kontakte oss snarest. Billetter blir i utgangspunktet ikke refundert om deltager melder seg av, med mindre du har positiv covid-19 test hvor 75% av beløpet vil bli tilbakebetalt.På grunn av covid reglement vi ha komplett liste over alle deltagere, derfor er det viktig at vi blir informert hvis en billett blir solgt videre eller må endres navn på. Det gjøres enkelt ved at bilettens orginale eier sender oss en mail og gir oss informasjon om ny eier. Vi trenger da fullt navn, mailadresse og telefonnummer.


Kontakt: norexoverland@gmail.com


Ved å kjøpe billett godtar du informasjonen vedrørende refusjon og kansellering ovenfor.


Hvordan fungerer bilettkjøpet?

Hver person må ha sin egen billett.

Eks: Ole skal ha med seg 4 personer. Ole bestiller 4 billetter som hver registreres med navn, epost, telefonnummer på de 4 som skal være med. 


Når du har fyllt inn informasjon på billetten/billettene må du gå videre til betaling. Du er ikke registrertpåmeldt før du har fått beskreftelse på epost.


OM FESTIVALEN

Festivalen skjer i vakre Lodalen i Stryn kommune. Vi har fått spesialtillatelse til å leie den flotteste plassen i hele dalen! Området er et jorde, slåttemark, med nydelig utsikt over Lovatnet. Vi har fått laget skisse med områdeinndeling som du kan se nedenfor . Vi ønsker å ha alle på plass så tidlig som mulig, men det er ikke mulig å komme inn på festivalområdet før fredag (9.juli) klokken 12:00. Det er ingen strøm på området, og du må medbringe eget aggregat/batteripakke hvis strøm er nødvendig.

Pin til lokasjon: https://goo.gl/maps/aKnsFPba5dJsme4y5


Credit: Børre Bratvold


SANITÆR: Sanitærfasiliteter leies inn og er av denne typen: https://www.ramirent.no/maskinutleie/modullosninger-og-containere/toaletter/976422/toalett

Det vil bli plasser ut anti-bac stasjoner rundt om på festivalområdet.


AVFALL Det vil bli leid inn en søppelkonteiner og vi kommer til å sørge for å ha glassavfall og brannbøtte for grillkull ol. All gyldig norsk pant ønsker vi at doneres til Røde Kors, hvor kommer til å være tydelig markert. Ved doneringssted finnes egne poser du kan levere panten i.

Vi har alle et felles ansvar for å rydde opp etter oss og forlate plassen i lik eller bedre stand enn før vi kom. Dette er som nevnt en slåttemark som skal bli fòr til beitedyr, og det er veldig viktig at det ikke er knust glass eller at ølbokser blir liggende igjen på bakken da dette kan få fatale konsekvenser. Vi har også ett ansvar for friluftslivet generelt om å oppføre oss og respektere naturen.


INNSJEKKPorten til området kommer være låst hele tiden, med mindre det er inn/ut passeringer. Gjester kommer til å bli møtt i porten for innsjekk og blir da registrert inn, mottar velkomstpakke og armbånd. Gjester vil få henvist plass innenfor angitt område, området for gjestene er merka Camo område på kartet. Det er fri camping innenfor dette området men vi må holde infarts veger opne. Yttergrensene for campområdet er definert med sperrebånd. Alle deltagere får kode til porten, og er ansvarlige for å låse etter seg. Dette er svært strengt pga covid-19 og tillatelse fra politiet.


PROGRAM:

Utfyllende og fullstendig program kommer til å bli annonsert nærmere festivalen. Vi ønsker at så mange som mulig er på plass før vi starter en aktivitet, og vil ikke planlegge noe før tidligst 20:00 fredag (9. juli) kveld.


Eksempel på aktiviteter vi har planer om er: 

- Filmpremiære for Islands ekspedisjon over Vatnajökull

- Båttur på Lovatnet inn til Kjenndalen/Kjenndalsstova

- Guidet kayaktur

- Førstehjelpskurs av sertifiserte instruktører (jobber med Forsvaret, politiet ol)GENERELT:

Nærmeste bensinstasjon ca 30 min (påberegne lenger tid pga smal vei og mye trafikk på sommerstid)

YX: https://goo.gl/maps/HEcCNFA3wL7S77jp6

Esso: https://goo.gl/maps/k64SLktFYa7XT86q6


Nærmeste dagligvare ca 20 min (påberegne lenger tid pga smal vei og mye trafikk på sommerstid): https://goo.gl/maps/W1NTGFpSijqy25Z88

Det finnes flere dagligvarebutikker i Stryn som er ca 10 min lenger unna. I Stryn finner du også Vinmonopolet, sports forretninger, dyrebutikk, ett lite kjøpesenter, Europris osv. Vær obs på smittevern når du handler på butikkene da vi er et lite samfunn her i Stryn :)


Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på norexoverland@gmail.com


VI GLEDER OSS!


ROBIN & IIRIS

Registreringsskjema