Nettkurs i produksjon av spekepølser og hel spekemat
Registreringsskjema
Fornavn
*
Etternavn
*
Bedrift
*
Organisasjonsnr/foretaksnr
*
Postadresse
*
Postnummer og poststed
*
E-postadresse
*
Mobil
Klasse/kategori
Kursavgift (kr 490,00)
*
Jeg ønsker å få tilsendt informasjon/invitasjoner fra kompetansenettverket
Jeg er (ønsker å starte med) lokalmatbedrift
*
Jeg aksepterer Deltager AS'
vilkår og betingelser
og
personvernerklæringen
*
Personvern i Nofima
Ja, jeg samtykker at Nofima AS kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.
Priser
Kursavgift
kr 490,00
Tidspunkt
Startdato:
12.04.2023 10:00
Sluttdato:
12.04.2023 14:00
Påmeldingsfrist:
11.04.2023 12:00
Legg til i kalender
Antall ledige plasser
13
Sted
Nettkurs - Nofima Ås
Kontaktperson for arrangementet
Lily Siri Rømcke
lily.romcke@nofima.no
×
Skal du arrangere? Prøv Deltager.no gratis