MTF Prøverom med Lars Jacobsen

MTF PRØVEROM med LARS JACOBSEN

Mesterklasse

Dato: 30. september 2021

Kl. 10.00 - 14.00

Kr. MTF: 350,-

Kr. Andre: 550,-

Kr. Observatør: 50,-

Aktive: 8  

Observatør: 10

For: Profesjonelle scenekunstnere

Kriterie: CV og noter sendes henriette@musikkteaterforum.no ved påmelding.


Nå har du mulighet til å få direkte veiledning, råd og tilbakemeldinger fra regissør og scenekunstner Lars Jacobsen, i en mesterklasse med fokus på formidling. 

Lars Jacobsen deler i denne mesterklassen av sin lange erfaring som både profesjonell utøvende scenekunstner og regissør.

Hver deltager får 20 minutter èn til èn arbeid med mentor og pianist. 

Forberedelse: Forbered 1 sang du ønsker å arbeide med. Det er viktig at du vet eksakt hva du ønsker å fokusere på under ditt arbeid med mentor og at du formidler dette raskt og effektivt ved start av din tildelte tid. Materialet må kunnes utenat. 


Ta med: Noter til pianist

Fokus: formidling

Pianist: Bjørge Verbaan

Lokale: Gamle Raadhus Scene, Christiania Torv 1, 0157 Oslo.


Kursholder:

Lars Jacobsen har jobbet som musikalartist, skuespiller og sanger siden 1999, og har vært med i flere titalls musikaler, familieforestillinger, dramatiske stykker og show; han spilte Lumiére i Skjønnheten og udyret ved Christiania teater, Bulle i Doktor Proktors prompepulver på Nationaltheatret og Eselet Elling ved Den Nationale Scenes Ulverockfor å nevne noe. De siste fem årene har han også jobbet som regissør, koreograf og regiassistent, og har vært ansatt som husregissør for Scenekvelder på Folketeateret siden 2018. Der har han hatt regi påThe Sound of Music, Chess, Reisen til Julestjernen og nå sist Folk og røvere i Kardemomme by.

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
 *