MTF Dubbing 2, med Trond Teigen

MTF DUBBING 1, med TROND TEIGEN

Dato: 25. - 26. oktober 2021

Kl. 10.00 - 16.00 begge dager

Deltakere8

MTF: kr. 1950,-

Andre: kr. 2500,-

Lokale: Iyuno, Gjerdrumsvei 14, 0484 Oslo.

For: Ung/Erfaren/Senior proff.


MTF Proff medlem Trond Teigen inviterer nye utøvere til to dager mesterklasse i Dubbing og stemmeskuespill.

Teigen har gjennom mange år som stemmeskuespiller og instruktør innen stemmeskuespill opparbeidet seg stor erfaring på feltet som han nå ønsker å gi videre til nye utøvere.

Kurset gjennomføres i Iyuno studio og studio-tekniker er med begge dager.


Dagene vil bestå av:

  • Innledende teori, samtale i plenum
  • Prøver i studio - 1 time pr. deltaker
  • Observasjon av andre deltakere (mesterklasse form)
  • Observasjon av samarbeidet mellom tekniker og profesjonelle stemmeskuespillere i studio.

Alle deltakere får mulighet til å avtale tid for innspilling av stemmeprøver med tekniker i etterkant av gjennomført kurs. Honorar til tekniker avtales direkte med tekniker/studio for innspillingen.


Kursholder:

Trond Teigen startet sin karriere i Skatten på Sjørøverøya på Chateau Neuf i 1989, hvor han senere også spilte Tony i West Side Story og Charley i Charleys Tante. Her medvirket han også i Hello Dolly, Sweet Charity og Oliver.

Ved Det Norske Teatret har Trond medvirket i bl.a Sweeney Todd, Guten og Stjerna, Carousel, Musical Musikal, Black Rider, Piaf, An-Magritt, Tolvskillingsoperaen, Which Witch, Norge-Brasil og Evita.

Trond har også medvirket i bl.a Annie på Bryggeteatret, Kjøpmannen i Venezia på Teatret Vårt, Tolvskillingsoperaen på Hålogaland Teater, Sofies Verden på Fornebu, Guys and Dolls og Jul i Blåfjell på Oslo Nye Teater, MAMMA  MIA, My fair lady og Phantom of the Opera på Folketeatret, Skjønnheten og Udyret på Christiania Teater og ikke minst spilt rollen som Marius i Les Misérables i Karlstad og Malmö.

Trond spilte Dr. Sebastian Bøver i TV 2-serien Holms og han har lånt ut stemmen sin til utallige tegnefilmfigurer; Disneys Aladdin , Kaptein Shang i Mulan,  Beymax i Big Hero 6 og Svampebob for å nevne noen få. Trond har medvirket på flere plateinnspillinger og ga ut solo-platen Distant Shores i 2005.

Det er dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet