MTF Dansetrening med Patrick terndrup

Om klassen: Patrick liker å jobbe med ulike uttrykk i sine timer. Som musikalartist må du være allsidig og kunne ta inn forskjellige uttrykk og stilarter. Derfor vil det være en ny koreografi i hver time, og vi får trent på å ta ny koreografi inn. 

Timen vil starte med en oppvarming med tekniske elementer. Etterpå blir det koreografi. Patrick er en musikal-entusiast, så det vil være musikal-koreografier i hans timer. Han vil forberede forskjellige koreografier fra musikaler gjennom tidene, med fokus på ulike uttrykk hver gang. Det er ingen fasit, vi skal ha det gøy, løsne opp, utforske og danse!

Om pedagogen: Patrick er utdannet fra Den Danske Scenekunstskole - Musicalakademiet og ble uteksaminert i 2012. Siden har han jobbet uavbrutt med musikal og koreografi i Danmark før han flyttet til Oslo i sommer. Han har medvirket i flere musikaler i Danmark, blant annet: Disney's Aladdin, Den Lille Havfrue og Ringeren I Notre Dame på Fredericia Teater, Dirty Dancing, Cabaret, Saturday Night Fever, Hairspray, The Book Of Mormon og Flashdance i København. I 2014 mottok han en Reumert Talentpris for sin rolle som Igor i Young Frankenstein på Fredericia Teater. Han har gjort koreografi til Saturday Night Fever, Cabaret, Footloose og The Sound Of Music. Patrick har utover det undervist rundt om i Danmark.

NB: dersom samfunnet blir nedstengt grunnet Covid-19 vil Patrick gjennomføre dansetreningen digitalt!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon