MTF Dansetrening med Miguel Angel Fernandez

 

Om klassen: Miguel sine klasser baserer seg på jazzteknikk og uttrykk sterkt inspirert av filmmusikk. Disse klassene vil bestå av teknisk oppvarming og kombinasjon/koreografiarbeid med ulike uttrykksformer og sjangre innen jazz med fokus på teknikk og scenisk uttrykk. Klassene retter seg mot utøvere med noe erfaring, og legges opp etter ferdighetsnivå til den totale påmeldte gruppen.


Om pedagogen: Miguel-Angel er utdannet fra musikkteaterlinjen ved Bårdar Akademiet og Balettakademien i Göteborg. Han har siden 2001 jobbet profesjonelt som musikalartist, koreograf og pedagog. Han har jobbet som musikalartist i oppsetninger på bl.a. Nationaltheatret, Ettlingen - Tyskland, Göteborgs Stadsteater, Kilden - Kristiansand, samt flere oppsetninger på Bømlo Teater m.m. Han har også jobbet som danser på TV som bl.a. Gullruten - Tv2, Melodifestivalen - SVT, og som skuespiller på "Helt Perfekt" - TVNorge og "MAGNUS" - Nrk. Som koreograf har Miguel gjort utallige forestillinger som "Du är toppen, Charlie Brown", "Bat Boy", "Parade", "Ragtime" og senest i fjor "Spelemann På Taket" både for Sandvika Teater og Wasa Teater, Finland. I fjor koreograferte han også "Dogfight" på Riksscenen der han vant Broadway World Norway Award for beste koreografi i en musikal. I tillegg har han koreografert flere år for Lillestrømrevyen og de fire siste årene div. numre for Stjernekamp - Nrk. 

Miguel skriver også musikk. Han har skrevet historien og musikken til musikalen "Oslo - En kjærlighetshistorie". Miguel jobber som studiekoordinator, pedagog,og koreograf på Bårdar Akademiet der han siden 2011 har koreografert flere avgangs/eksamensforestillinger som bl.a. "Sister Act", "Bat Boy", "Spelling Bee", "Urinetown", "Barbies" for musikkteaterlinjene, og flere egne numre/stykker for danselinjene.

NB: dersom samfunnet blir nedstengt grunnet Covid-19 vil Miguel gjennomføre dansetreningen digitalt!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon