Miss Norway finale 13. august 2022


Sikre deg billetter til Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022, i stilfulle og historiske lokaler i fjerde etasje på Arbeidersamfunnets plass 1. Lokalene som har huset banketter, landsmøter, show og festligheter siden 1938.

Dørene åpner kl 18:00, med foto sammen med tidligere topp-finalist i Miss Norway. Billetter selges i døren fra 18:00 til ca. 19:30.

Showet starter ca kl. 20:00 og varer til ca kl. 23:00. Underveis i programmet blir vi kjent med finalistene, det blir catwalkvisninger og underholdning fra artister. Det hele avsluttes med kåring, og deretter er det offisiell foto og pressefoto av vinnere og finalister fram til ca kl. 01:00.

Gjestene kan benytte seg av vår bar, minglesal og terrassen.


 

 Flere av deltakerne i Miss Norway meldte seg på allerede høsten 2021. I slutten av februar startet poengsystemet, der deltakerne opparbeider konkurransepoeng ved å gjøre pressearbeid, sponsoraktiviteter og å hjelpe andre gjennom veldedighetsprosjekter. Publikumsstemmer på nett teller en del, samt at dommerne under finalen vil vurdere egnethet i form av utstråling, gange, presentasjon og x-faktor.

Dette for å finne en kandidat som kan representere Norge i Miss Universe senere i år.

Bli med på denne spesielle begivenheten! Kjøp billetter under.


Cotton Eye Joe Show

Hun har solgt over 12 millioner plater, opptrått på 1500 show over hele verden, toppet hitlister, vunnet priser og produsert filmmusikk i Hollywood – Vi er glade for å kunne presentere Annika «Mary Joe» Ljungberg ved årets Miss Norway-finale.

Ljungberg spiller fortsatt året rundt, og har gjort dette siden 1994, da hun med bandet lanserte «Cotton Eye Joe», som raskt ble en nr. 1 hit i Europa, og senere snek seg oppover listene i Australia og USA. Låten var basert på en amerikansk folkesang, med bluegrass og 90-talls eurodance i miksen, noe som gjorde den til en særegen og catchy danselåt, ispedd humor og glimt i øyet.

Av pressen har den blitt kalt “irriterende fengende” og “låvedans møter techno”, og MTV Dance plasserte låten på sin liste “The 100 Biggest 90's Dance Anthems Of All Time”.

I dag har Annika med seg en ekte viking fra øya Gotland, Linus Othberg. Han vokste opp i en dansebandfamilie, og har deltatt i rundt 10 forskjellige band, hvor han har spilt alt fra svensk folkemusikk til rock.

Glede, lidenskap og tilstedeværelse er stikkordene for Annika & Linus når de entrer scenen.Billetter


Premium

- Sitteplass rundt bord, med kort avstand til scenen

- Et glass musserende vin (eller alkoholfritt alternativ)

- Tapastallerken (m/serranoskinke, trøffelsalami, Manchego, oliven, soltørkede tomater, aioli og focaccia)


Pris kr 1090,- per person


Ordinær

- Sitteplass
- Et glass musserende vin (eller alkoholfritt alternativ)


Pris kr 595,- per person


Praktiske opplysninger

  • Samfunnssalen har adresse Arbeidersamfunnets plass 1 (se kart), inngang til venstre for restaurant Peoples
  • Nærmeste busstopp: Hammersborggata / Trikk: Brugata / T-bane: Jernbanetorget
  • Innslipp starter kl 18:00. Det vil være tilstrekkelig å oppgi navn til personalet ved ankomst. De som har bestilt sammen behøver ikke nødvendigvis å komme sammen.
  • Showstart kl 20:00, med forbehold.
  • Vi estimerer showet til å vare ca 3 timer inklusive en pause på ca 40 minutter.
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon