Mestringskurs kveldstid

Mestringskurs 

Ønsker du «å spille på lag» med hunden din?
På dette kurset fokuserer vi på gode relasjoner mellom deg og hunden din. For å oppnå de beste resultater i forhold til et godt samspill mellom hund og eier, er det nyttig å jobbe på ulike arenaer.

Dette kurset vil derfor ikke bare være på en bestemt treningsplass. Hundene skal få jobbe både i skogen, i «bymiljø» og i hundeparken.

Mental aktivisering er viktig for å øke hundens mestringsfølelse, den blir tryggere og får økt selvtillit. En trygg hund er mer tilfreds og også mer åpen for læring.

I terrenget vil hunden få jobbe med å bla. bruke snuten sin, den vil få balansere på stubber, stener osv. God fysisk balanse styrker også dens mentale del.

Det vil bli fokus på kontakt mellom hund og eier, og opplæring i å forstå hunden bedre ved bla å få økt kunnskap om hundens dempende signaler. Hunden vil samtidig få trening i å konsentrere seg selv om det er andre hunder og eiere tilstede.

I «bybilde» vil hund og eier få opplæring i bla parallellgange og passering..

Det blir også møte med mange lukter og lyder og hunden får her samtidig trent på å få snuse og utforske, men også trening i å bevare roen og kontakten med eier.
3 kursdager à 2 timer med individuelt tilpasset praktisk trening i små grupper. Det er 2 instruktører og maks 8 deltakere. 

Undervisning av voksne, erfarne og kunnskapsrike instruktører


Sted: Askim 3 forskjellige miljø. Sentrumsnært, terreng med busker og trær og på vår faste treningsplass i Vangsveien  24.
Tidspunkt: oppstart onsdag 23. juni . 3 onsdager kl. 18.00 - 20.00.
Alder: fra 6 mnd.
Kursvarighet: 3 uker à 1 dag pr. uke.
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.
Pris: 1.900.- 

Instruktører på dette kurset er: Janne Magnesen og Fam Sørensen


For mer informasjon om Innlandet Hundesenter, våre kurs og vilkår se vår hjemmeside:
www.innlandethundesenter.no

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Adresse
 *
Postnummer og sted
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Hundens alder
 *
Rase
 *
Hundens navn
 *
 *