Mestringskurs Askim

Mestringskurs 

Ønsker du «å spille på lag» med hunden din?
På dette kurset fokuserer vi på gode relasjoner mellom deg og hunden din. For å oppnå de beste resultater i forhold til et godt samspill mellom hund og eier, er det nyttig å jobbe på ulike arenaer.

Dette kurset vil derfor ikke bare være på en bestemt treningsplass, men litt forskjellige steder med ulike utfordringer.

Mental aktivisering er viktig for å øke hundens mestringsfølelse, den blir tryggere og får økt selvtillit. En trygg hund er mer tilfreds og også mer åpen for læring.

I terrenget vil hunden få jobbe med å bla. bruke snuten sin, den vil få balansere på stubber, stener osv. God fysisk balanse styrker også dens mentale del.

Det vil bli fokus på kontakt mellom hund og eier, og opplæring i å forstå hunden bedre ved bla å få økt kunnskap om hundens dempende signaler. Hunden vil samtidig få trening i å konsentrere seg selv om det er andre hunder og eiere tilstede.

I «bybilde» vil hund og eier få opplæring i bla parallellgange og passering..

Det blir også møte med mange lukter og lyder og hunden får her samtidig trent på å få snuse og utforske, men også trening i å bevare roen og kontakten med eier.Sted: Myrveien 3, Askim
Tidspunkt: oppstart onsdag 24. mai kl 20:00 - 21:00 deretter 31. mai og 7. juni til samme tid.
Alder: fra 6 mnd.
Kursvarighet: 3 uker à 1 dag pr. uke.
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.
Pris: 1.245.- 

Instruktører på dette kurset er: Fam Sørensen

www.ostfoldhundesenter.no

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon