MENIGHETSWEEKEND PÅ FURUTANGEN

Årets menighetsweekend går til Furutangen Misjonssenter i vakre omgivelser på Randøy i Ryfylke.  

Menighetsweekend er en investering i fellesskap på tvers! Vi forstår at for mange er det likevel mye penger. Vi har forsøkt å gjøre weekenden så rimelig som mulig, ved å ha eget team som står for maten. Vi legger opp til et program der vi tror både barn, ungdom og voksne i ulike livsfaser kan kjenne seg hjemme. Men det beste trekkplasteret er at DU snakker med folk rundt deg og forteller dem at det vil gjøre en forskjell for deg om de blir med i fellesskapet denne helga! 

Til weekenden denne gangen får vi besøk av Thomas Neteland (bildet). Da avisa Vårt Land for en tid tilbake trakk fram unge lederskikkelser som de mente ville prege kristen-Norge i åra som kommer, var Thomas blant profilene. Avisa skrev: "I Pinsebevegelsen har Thomas Neteland lenge vært kjent som en dyktig formidler, lovsangsleder og entertainer....Netelands evne til å anvende kristen etikk og teologi på en relevant måte i en aktuell samfunnsdebatt er et friskt pust i norsk offentlighet." Noen av oss husker Thomas som "Thomi" i trylle-duoen Thomi og Dani fra Ganddal som kom langt i Norske Talenter - og ikke minst - hadde et fast filminnslag i en av Bymenighetens første Show-it-sesonger! Siden har han blitt voksen, men ikke alt for voksen! Nylig utga han boka "Avokadoeffekten - en introduksjon til å leve entusiastisk". I juni kommer han til Furutangen og vår menighetsweekend!

Menighetsweekend i Bymenigheten byr på muligheter for både lek og læring, latter og lovsang, vitnesbyrd og erfaringsdeling, avkobling og tilkobling, å være sosial og å trekke seg tilbake. For vi er forskjellige, og vi har litt ulike behov vi som kommer på weekend.  

Bli med, da vel!

NB! Det er fire leiligheter beregnet for inntil 2 personer som har en høyere standard enn de andre, og derfor holder en noe høyere pris. Her er det førstemann- eller kvinne til mølla! 

NB! NB! Hvis det lønner seg for deg/dere å benytte  "Maxpris familie", og dere er mer enn 5 personer, skriv inn navn og alder på de andre familiemedlemmene i kommentarfeltet ved påmelding/betaling.

NB! NB! NB! Hvis dere opplever at dere har råd til å betale oppholdet for en person ekstra, gi gjerne Vidar prest beskjed. Det kan gjøre det mulig for enda flere å ta seg råd til weekend! 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Totalt antall personer i familien (ved max-pris)
Spesielle ønsker/behov, f.eks. sengeplasser/enkelt- eller tomannsrom/ allergi
Eventuelt navn på person 2 ved bestilling av leilighet for 2 personer
 *