MagnorVinduet Fotballskule

Tid og stad
Tradisjonen tru arrangerer Os Fotball MagnorVinduet Fotballskule fyrste veka etter skuleslutt. Fotballskulen går av stabelen mandag 21.juni-torsdag 24.juni.

Fotballskuledagene har avspark alle dager klokka 09:00 og avsluttes klokka 14:00, men med moglegheit for levering mellom 0800-0900 og henting mellom 1400-1500.

Alder
Tilbodet til MagnorVinduet Fotballskule gjelder alle born og unge som har gått i 1. til 10. klasse i skuleåret 2020/2021. Det blir tilpassa aktivitet og trening for dei ulike aldersgruppene.

Fotballens koronavettregler
Fotballskulen fylgjer Norges Fotballforbund sine oppdaterte koronavettregler for organisert trening med utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalingar frå Helsedirektoratet.

Mat og drikke
Alle deltakere får servert fri lunsj og drikke kvar dag med frukt og smoothie til avslutning.

Kle deg etter været
Me vil i all hovudsak være ute heile dagen og nytte det flotte idrettsanlegget på Kuventræ. Kle deg derfor etter vær og vind og kom ferdig skifta til fotballskulen.

Pris
Pris per spelar er 800kr.

Påmelding
Bindende påmelding til MagnorVinudet fotballskule og all registrering skjer via deltaker.no 


Første mann til møllen
Første mann til møllen-prinsippet gjelder og det er begrensa antall plasser.

Hjarteleg velkommen til MagnorVinduet Fotballskule og me skal gjerevårt aller beste slik at det blir fire morosame og lærerike fotball-dagar på Kuvnetræ! Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon