Kvitsund 2021

KVITSUND 2021


Det nærmer seg sommer og ferie med stormskritt, og det betyr at KVITSUND er like rundt hjørnet! Vi gleder oss til leir med knallgod stemning, gode venner, strålende sol, bading, volleyball, fotball og mye mer! Datoen er 30. juni til 4. juli og som tradisjonen er, skal vi tilbringe tiden i idylliske omgivelser på Kvitsund Internatskole i Telemark. 


Vi i DELK Ung har likevel satt noen spørsmål ved tradisjonen. Hva vil vi at høydepunktet for ungdommer i DELK skal være? Kommer man på Kvitsund for å være oppe hele natta? Kommer man på leir for bare å sole seg? Eller kommer man heller på leir for å ha det bra sammen med venner man kjenner - bedre og mindre? Vi vil at Kvitsund skal være et sted med et godt åndelig fellesskap og en god kultur. Derfor har vi valgt å stramme inn programmet noe. Slik blir det lettere å være på Kvitsund om en ikke har vært det så mye før, og det blir en kultur der vi setter pris på det som er forberedt og alle blir inkludert. Vi gleder oss til å bruke god tid med gode venner, ha det masse gøy, og ikke minst lære mer hvem Jesus er og bli bedre kjent med Ham! Er du klar for tidenes start på sommeren?

Pris:
Deltager-pris før 19. Mai: 1800,-
Deltager: 1900,-
Halv leir: 950,-

Deltagerpris inkluderer overnatting og alle måltider!

Om vi ikke kan arrangere leir så betales det tilbake - det deltager.no tar i avgift

Praktisk:
    - Aldersgrense fra 8. klasse og oppover.
    - Overnatting er på 2-4 mannsrom.
    - Hvis det blir mange nok fra Oslo setter vi opp buss; om det for få fra Oslo blir det tog til Tønsberg og buss derfra. (togbillett vil i så fall bli refundert)
    - Påmelding: på denne siden
    - Program: delk.no/


Vår egen leirsjef er ingen ringere enn Emil Simonsen - ta kontakt med han om det er noe du lurer på!

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-post adresse
 *
Kategori
 *
Mobil nr. deltager
 *
En av foresattes mobil nr.
 *
Fødselsdato (dd.mm.åååå)
 *
Fylke
 *
Buss
 *
Har du søsken som også er betalende på leiren, krysser begge av for denne!
Allergier/hensyn
Annet (f.eks. Hvem du vil sove på rom med)
Vilkår
 *
 *
 *
 *