Kosthold og hudsykdommer- kurs i dermatologi og hudpleie

KURSET GJENNOMFØRES FYSISK OG VIA TEAMS

Forkunnskaper: 

Dette kurset forutsetter at du fra før av, har kjennskap til hud og hudsykdommer. For å kunne få maksimalt utbytte av kurset, anbefales derfor at du har gjennomført  Derma-kurs i dermatologi som omhandler de spesifikke hudsykdommer: Tørr hud og tørre hudtilstander, Rosacea, Solskader og hudkreft, Akne, Psoriasis, Soppinfeksjoner, og Atopisk eksem. . 

Kursinnhold:

Kurset gir deg nyttig kunnskap om kostholdets innflytelse på huden. Vi starter med å oppfriske og oppdatere vår viten om kroppens fordøyelsessystem, viktige næringsstoffer og deres kilder. Deretter går vi igjennom matvarer som kan gi ulike former for allergier og intoleranser eller som kan trigge hudsykdommer. Du får forklart mekanismene bak. Vi går også inn på ulike dietter, deres fordeler og ulemper. Ytterligere vil du lære hvilken innflytelse ulike former for kosttilskudd og naturprodukter kan ha på huden og kroppen. Du vil også få innsikt i regelverket i forhold til dokumentasjonskrav for helsepåstander og ernæringspåstander. Her vil du bli gjort oppmerksom på villedende påstander som brukes i markedsføringen av næringsmidler, kosttilskudd og naturprodukter. Alt i alt vil kurset gir deg et unikt verktøy til å bidra med å forebygge og forbedre ulike hudtilstander hos dine pasienter og kunder. Du får en nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kosthold og ulike hudsykdommer.


Mulighet for å delta på kurset online

Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post. 


Målgruppe:

Helsepersonell (farmasøyter, leger, kosmetisk dermatologiske sykepleiere), hudpleiere, hudpleielærere og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk.

Kurset gir  FEVU poeng

Les mer: http://www.derma-kurs.no

Registreringsskjema

Jeg ønsker å delta på følgende måte:
 *
Klasse/kategori
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Fødselsdato
 *
E-postadresse
 *
Mobil
 *
Adresse
 *
Postnummer
 *
By
 *
Yrke
 *
Firmanavn
Org.nr.
Evt. opplysninger om matallergier ift. servering
Kampanjekode
 
 *