Kolbotn TINE Fotballskole 2021


Kolbotn TINE Fotballskole 2021


Uke 25 (onsdag 23. - søndag 27. juni)

Uke 32 (mandag 9. - fredag 13. august)


Påmeldingen er åpen og gruppene fylles opp med deltagere. 

Vi vil tilpasse alle rutiner for  gjennomføring i forhold til gjeldende bestemmelser på de aktuelle datoene for fotballskolen. Lunsj utleveres ved kiosken på tribunen. Det blir ferdig smurt mat i pose/matpakke med ost, kalkunpålegg, skinke eller salami, etter eget valg. Hvis noen har behov for glutenfritt eller annet så gi oss beskjed.

Vi kan forsikre alle om at vi vil gjøre alle nødvendige tiltak for at dette skal bli en sikker og god opplevelse for alle. 


Vårt tilbud er todelt:

Kolbotn Tine Fotballskole 7-10 år kl 09.00-15.00
For deg som ønsker en aktivitetsuke hvor fotball er hovedtema, men hvor det vi vil tilpasse aktiviteten til de som deltar på hver gruppe. Vi har en instruktør pr 5-6 deltagere.
Alder fra 7 år (født 2011-14). Grupper på 10-12 deltagere fordelt etter kjønn, alder og ferdighet. Egen gruppe for keeper, ved behov.

Kolbotn FotballCamp / KeeperCamp 11-12 år kl 09.00-15.00
For deg som ønske et treningsorientert opplegg hvor fotballferdighet er i fokus. Alder 10-11 år (født 2009-10). Grupper på 10-12 deltagere fordelt etter kjønn, alder og ferdighet. Målet er personlig utvikling i løpet av uken. Det blir en egen gruppe for keepere. Vi har en instruktør pr 5-6 deltagere.

Vår erfaring er at det ikke er så enkelt å hold fullt treningsfokus i så mange timer hver dag en hel uke. Derfor vil vi tilpasse intensiteten til de deltagere vi har med oss. For de som går på Camp vil vi ha to økter hvert dag hvor vi vil forsøke å holde fokus på trening. Her vil pausen ble lenger slik at alle får tid til å samle energi til økt nr to.


Dagsplan fotballskoler
Første dag på fotballskolen er oppmøte senest kl 08.30. Øvrige dager er oppmøte kl 08.30-09.00. Vi går til banene ca kl 0900 og er tilbake etter kl 1500. Alle dager startes og avsluttes på parkeringsplassen ved Klubbhuset.  

Mat og drikke
Lunsj med sportsdrikk kl 1130 på tribunen. Vi har ferdig smurt mat og alle får en matpakke de kan spise på tribunen.
Pause kl 1330 daglig med frukt ute på feltet. Frukten er ferdig kuttet og utleveres i pose til hver enkelt.
Torsdag er det grilldag, alle får en pølse og en hamburger hver, eller to av en av disse.

Utstyr til deltagere: 
Tine-sekk og T-shirt. Deltagerne tar med egen ball med navn. Hvis noen mangler ball trenger vi beskjed om det. Vi har en del ekstra baller. Husk å ha skift og solkrem i sekken, hver dag.


Det innrømmes kr 150 i moderasjon pr søsken.Ledere for fotballskolen er:
Påmelding Pål Bjørnstad
Gjennomføring: Sindre Brevik / Jonas Strømberg / Sandra Børgund
Epost: 
fotballskole@kolbotnil.no

 

Registreringsskjema

Klasse/kategori
 *
Kjønn
 *
Fødselsår
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Foresatt 1
 *
Mobil
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Foresatt 2
Mobil
E-postadresse
Ønske om gruppe med en venn (skriv bare navnet/ene)
Vi godtar at Kolbotn IL tar redaksjonelle bilder under fotballskolen, og at disse bildene kan offentliggjøres anonymisert på klubbens web/facebook
 *
Vi godtar at Kolbotn IL oppbevarer bilder tatt under fotballskolen for fremtidig redaksjonell bruk (inntil 3 år) på web eller sosiale medier
 *
Kampanjekode
 
 *