Spiselige stueplanter

--- Lenke til webinaret ble sendt til alle påmeldte ca kl 18:30 på tirsdag 13. april. ---

Hvis du er påmeldt men ikke har fått epost, så sjekk først søppelpost-folderen din. Finner du den ikke der heller kan du sende en epost til mette_theisen@hotmail.com. Du må vedlegge kvitteringen du fikk da du meldte deg på. 

Vi kan dessverre ikke godta etterpåmeldinger, og epost om dette vil ikke bli besvart.

- - - - - - - - - - - -

Stueplanter er fantastiske. De kan dyrkes på en vinduskarm året rundt, i hus, leilighet og studenthybel. De varer i årevis, uten at man måtte så, luke eller kjempe mot snegler og sultne rådyr. Hadde det ikke vært flott om de også kunne gi oss mat? I denne forelesningen skal Kim Sølve Jacobsen fortelle om hvilke spiselige planter som fungerer bra som stueplanter og hvordan man selv kan oppdage helt nye spiselige stueplanter.

Om Kim Jacobsen: Jeg er interessert i alt som kan spises - jeg dyrker flerårige spiselige planter i hagen, sanker spiselige ville vekster i naturen og driver et prosjekt som jobber med å utvikle en mer produktiv variant jordflatbelg (Lathyrus tuberosus). Jordflatbelgen smaker godt, er flerårig, fikserer nitrogen i jorda og har vakre blomster. Gjennom flere år har jeg eksperimentert med forskjellige spiselige planter for å finne ut hvilke som kan fungerer bra som stueplanter. Jeg har rekruttert frivillige hjelpere til å test-dyrke forskjellige spiselige planter i sine hjem, sånn at vi får prøvd ut et større antall arter under flere forskjellige forhold. Vi har funnet mange fine og spiselige planter som kan dyrkes i de tusen hjem, og håper at mange kan ha glede av det!

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon