Kick-start året med oss! (Fasteimiterende diett)

Denne kvelden er for deg som har vært med på et av våre kurs i fasteimiterende diett eller er registrert som pasient hos oss på Balderklinikken og har forsøkt fasteimiterende diett. 

Dette blir en kveld for å bygge opp kroppen! Her vil du få servert mat som bidrar til nettopp det, og Inge Lindseth forteller om hvordan du kan støtte kroppen best mulig mellom fasteperiodene - oppbyggingsperiodene. Han vil også snakke om siste nytt innen forskning på fasteimiterende diett og "tidsbegrenset spising". 

Om du har glemt hva som er gode grunner til å faste, vil du få flere påminnnelser om dette i løpet av denne kvelden. :-) 

Susann Stave vil også gi noen tips til matlaging og vise praktisk hvordan hun går fram for å lage et par retter. 

På denne kvelden vil også et tillegg og til dels et alternativ til vanlig fasteimiterende diett presenteres, som i mindre grad baserer seg på begrensing av kalorier, og som i tillegg er mer fleksibel med hensyn til hva du spiser: Ketogen fasteimiterende diett. Dette alternativet skal ikke erstatte den vanlige fasteimiterende dietten, men være en mildere utgave som kan brukes av og til, når man uansett ikke er klar for en full fasteimiterende diett. 

Maten som serveres denne kvelden er ulike varme og kalde retter, først og fremst vegetarretter - og økologisk så langt det går. 

Vi vil gjerne at du starter "bedre-helse-enn-noensinne-året" sammen med oss, så meld deg på med en gang.  Det er nå omtrent 200 stykker som har vært på kurs hos oss, men vi har kun 35 plasser til denne kvelden. 

Siste frist for påmelding er 9. januar 2021. Tidligpåmeldingsfrist er 12. desember.

Selv om du har vært med på et kurs for viderekommende tidligere, er kurset noe som kan passe deg. Repetisjon kan alltid trengs, og det vil være noe nytt å hente også. Maten du får servert er også grunn nok til å komme i seg selv!


Program: 

- Matservering fra kl 1700

- Foredrag av Inge Lindseth, kl 1730

- Diskusjon og spørsmål, kl 1815-1845

(Programmet kan endres noe, men vil uansett ikke vare lenger enn til kl 1900)


Meny: 

- Salat med granateple, mango, fetaost, rødløk, persille, ruccola  og quinoa

- Kefir, honning og cashewnøtter

- Lever og løk

- Naturris m/gurkemeie 

- Blomkålkarbonader

- Samt mer... 


Dette er et bedre måltid som er laget av vår utrolig flinke kokk Sara!


Påmelding er bindende. Det gis ikke refusjon av påmeldingsavgift (uansett årsak).    

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Gjenta e-post
 *
Antall
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil
 *
Jeg er vegetarianer/veganer (for beregning av mengde kjøtt til denne kvelden) (JA/NEI)
 *
 *