Kavli Smelte og Smøre fotballskole 2022 - Del 2 (august)

Kavli Smelte og Smøre fotballskole 2022 - Del 1 arrangeres fra mandag 8. august til torsdag 11. august 2022 (4 dager). Klokken (0800) 0900-1500 alle dager. 

Program for dagene blir:

  • 0800-0900: Frokost for de som ønsker. Kavli, Q-meierier og Bakehuset står for maten
  • 0900-1145: Treningsøkt 1 (Fokus på teknikk)
  • 1145-1245: Varm lunsj levert av Kavli og Q-meierier
  • 1245-1445: Treningsøkt 2 (Fokus på spill)
  • 1500: Slutt. Servering av yoghurt.

Kavli Smelte og Smøre fotballskole ledes av sportssjefene Espen Engh og Maren Lihagen. De har med seg akademitrenerne og instruktører fra klubbens A-lag og juniorlag. Vi bestreber å ha minst 50% jenteinstruktører og at det skal være minst en instruktør pr 10 deltaker. 

Kavli Smøre og Smelte fotballskole har stort fokus på kosthold. Inkludert i påmeldingsavgiften er frokost og lunsj  levert av Kavli, Q-meierier og Bakehuset. Hvis man velger å komme direkte på trening kl 0900 forventes det at man spiser en god frokost før man kommer. Menyen vil bli sendt ut i forkant med beskrivelse av eventuelle allergener. Den enkelte må eventuelt ta med egen mat hvis man av forskjellige grunner ikke kan spise maten vi serverer. All mat er uten gluten og svin. Hensyn utover dette kan vi dessverre ikke ta hensyn til. Men vi kan ta i mot mat og sørge for at den blir servert samtidig med de andre på fotballskolen. 

Frokosten vil bestå av brød fra Bakehuset, diverse pålegg fra Kavli som smøreost med skinke, bacon, reker, kaviar, majones eller syltetøy. Yoghurt og drikke fra Q meieriene (sjokolademelk eller juice). 

Eksempel på lunsj kan være lapskaus med oksekjøtt, brød fra Bakehuset og juice fra Q meieriene.

Alle deltakere vil få pokal, fotball, årets profilgave fra klubben og diverse overraskelser fra våre sponsorer (goodie bag).

Kavli Smelte og Smøre fotballskole er åpen for alle jenter og gutter fra 7-12 år (2015-2010) og vi ønsker å legge opp til en morsom og spennende uke på Rolvsrud.

Vi prøver å legge til rette for egne jentegrupper og keepergrupper. I keepergruppen vil man ha keepertrening før lunsj med vår keeperansvarlig. Etter lunsj vil de være med de ordinære gruppene. Påmeldingen vil avgjøre om disse gruppene opprettes.

Maks 120 deltakere (6 grupper a 20 spillere). 10 plasser er forbeholdt spillere som deltar på e-fotballskolen. Første mann/kvinne til mølla gjelder.

Pris pr spiller er kr 1400,- inkludert alt som er beskrevet over. Må betales ved påmelding.

Praktisk informasjon, program og meny blir sent ut 2-3 dager før første dag.

Det gis ikke søsken rabatt. Det gis ikke refusjon hvis man melder seg av eller av andre grunner ikke kan delta på fotballskolen etter betalt avgift.

Det tas forbehold om smittesituviasjonen. Det vil bli full refusjon ved eventuell avlysning pga korona.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon