Junkeren Håndballakademi - Født 2010, 2009 og 2008

Vi har gleden av å presentere vår nye satsning i barn- og ungdomsavdelingen i Junkeren håndball - velkommen til Junkeren håndballakademi.

Vår intensjon er at alle som har lyst å trene ekstra uavhengig av nivå skal få kvalitativt gode treninger. Treningene skal gi spillerne utfordringer i et lystbetont miljø, og som et resultat av dette håper vi at alle spillerne utvikler seg positivt som spiller og menneske.

Det forventes at spillerne har respekt for medspillere og trenere, at de følger godt med og lever seg inn i aktivitetene. Dette gjenspeiler seg i klubbens verdier: Respekt – Artig – Målrettet.

Akademigruppe
Akademiet er for gutter og jenter i alderen 11-13 år (født 2010, 2009 og 2008) og trener sammen som en gruppe. Det er maksimalt plass til 24 spillere.

Treningene
Treningene er mandager kl. 16.00 - 17.00 i Stordalshallen og trenere er Vilde "Sømna" Evensen og Andrea Sandkvist Fossli.

Påmelding
Påmelding gjelder for perioden 8. november - 25. april. Vi følger skoleruten. Prisen for hele perioden er kr. 1.200.

Om du har spørsmål kan vi kontaktes på e-post: [email protected]

Når er det trening?

Treningene er mandager. Første trening er mandag 1. november. Vi følger forøvrig skoleruten. Alle deltakere vil bli lagt til i akademiets Spondgruppe slik at man enkelt får oversikt over treningene.


Fotografering

Ved å melde på en deltager til ett av IK Junkeren Håndballakademi sine program, godkjenner du også at IK Junkeren og deres samarbeidspartnere kan komme og fotografere eller filme barna under trening og kamp, og at disse bildene kan anvendes i vårt reklame- og markedsmateriell i ettertid.


Kanselleringsvilkår

Om en avbestilling sendes skriftlig 14 dager før startdato til et enkelt arrangement, vil vi gi en gratis plass i et lokalt program i fremtiden. En kansellering mindre enn 14 dager før startdato gir ingen refusjon eller gavekort.

Hvis spilleren blir skadet og varsler oss før samlingen starter, vil spilleren ha en ledig plass på et fremtidig lokalt program.  Legeerklæring må fremvises..

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon