Jubileumsforestilling - GUL gruppe Man/Ons

Velkommen til høstens teaterkurs som blir litt annerledes enn de pleier å være.

Larvik feirer 350 års jubileum, og LBU skal være med på feiringen. Den 29.september blir det premiere på vår hyllest til Larvik; et nyskrevet teaterstykke av Erling Pedersen som tar oss på en tidsreise gjennom byens 350 år lange historie. Premieren er på selve jubileumsdagen til Larvik.  

Teaterkursene i uke 33-38 blir ensemble-kurs, hvor hvert kurs får ansvaret for en 50-årsperiode i byens historie. 

Alle kursene er åpne for deltakere fra 8 år. Det er viktig å merke seg at det blir to kursdager i uka denne perioden, mandag og onsdag eller tirsdag og torsdag. Deltakere må være klar over at det kan komme enkelte helgeøvelser i tillegg til kursdager og produksjonsdager. Se vedlagte prøveplan (til høyre på siden, hvis du er på en datamaskin).

Du får altså mulighet til å være med på en stor teaterproduksjon, selv om du ikke har noen erfaring fra før. Vanligvis må skuespillerne som er med i LBUs store oppsetninger ha erfaring fra minst to teaterkurs i forkant.

Bli med oss i LBU og skap magi på scenen! La oss sammen gi Larvik den flotteste bursdagspresenten 😊


Gruppe: Gul

Kursdag: Mandag & Onsdag

Øvingstid: 16.30 - 18.00

Tilgjengelige plasser på grupper: 12 stk

Alderstrinn: 8 år - 20 år

Første kursdag: 16.august

* Forestillingen er åpen for alle uavhengig av erfaringsnivå.

* LBU organiserer alle sine aktiviteter gjennom appen SPOND. Alle deltakere og foresatte blir lagt inn i riktige grupper på siden og der vil all info angående produksjonen bli formidlet. Der er det også mulig å knytte flere kontaktpersoner til deltakeren, hvis dere er flere som trenger informasjonen. 


Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon