Jentesamling med Holmenkollen Treningslab 1.- 4. september 2023

Dato: 01. - 04. september 2023

Sted: Oslo, Holmenkollen. Voksenåsen hotell. 

Kost og losji: Deltakere bor på Voksenåsen hotell (https://voksenaasen.no) under hele samlingen. Her blir det servert frokost, lunsj, middag og kveldsmat som er inkludert i totalsummen. 

Antall deltagere: 30 

Hvem kan være med: Alle skiglade og nysgjerrige juniorløpere. 

Trenere: Marit Bjørgen, Ragnar Bragvin Andresen, Anna-Karin Strömstedt, Sigrid Bye, Sondre Sundby med flere. 

Pris for å bo på hotellet: 2600,-

Pris for å bo hjemme: 1600,-

(Alle måltider er inkludert selv om utøver velger å bo hjemme). 


Holmenkollen Treningslab med Marit Bjørgen i spissen ønsker å invitere skiglade jenter født mellom 2007 og 2004 til nok en unik utviklingssamling! 

Vår ambisjon er å bygge et solid fundament for motivasjon og utvikling, som vil gi deltakerne verktøy til å trene og ta smarte valg. Innholdet er bygget på Marit Bjørgens erfaringer, og programmet vil omfavne det som er viktig for trivsel og utvikling for skiløpere. 

Gjennom samlingen vil Marit Bjørgen dele rikelig av sine erfaringer som skiløper både under treningsøkter og på kveldsaktiviteter. Sondre Sundby og Ragnar Bragvin vil undervise i teknikk og hurtighet i både klassisk og skøyting, med filmgjennomgang og teoretisk gjennomgang i etterkant av øktene for økt forståelse. På kveldene vil det holdes foredrag og spørsmålsrunder innen viktige temaer som trening, kosthold og motivasjon. Vi vil blant annet få et dypdykk i Marits karriere, og hennes beste tips og triks på veien. 

Vi tror på å bygge et bredere miljø, og ser frem til å se nye vennskap bli dannet på tvers av klubber, kretser og landegrenser. Vi håper å se deg på vår kommende utviklingssamling! 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon