Intensivkurs påsken dressur 3. - 5. april

Øvre Fossum gård arrangerer intensivkurs i dressur og sprang i påsken. Kurset er et intensivkurs beregnet for ungdom og voksne ryttere. Kurset vil gå fra Mandag 3.- til Onsdag 5. April

Kursene går fra 17.00 – 18.30

Ferdigheter
For å være med på kurset må du ri på et øvet nivå. Det vil si at du må kunne ri alle gangarter

Kurset koster kr 1700,-
Ved påmelding betaler du et depositum på kr 500,-. Det er bindende påmelding. Depositumet blir derfor ikke tilbakebetalt ved en eventuell avmelding

Det må minimum være 4 deltakere for at kurset skal bli avholdt. All ridning skjer på eget ansvar

Om du har lyst til å være med, men ikke føler at du stiller innenfor de kravene som er satt til ferdighet, så ta allikevel kontakt. Blir dere mange så setter vi opp et kurs til dere.


Formålet med kurset er å gi elevene en intensiv og personlig instruksjon over flere dager. Dette vil gi rytterene en bedre rytterfølelse og utfordringer fra dagen før, vil kunne tas opp igjen og øves på dagene etter. Elevene vil også få muligheten til å bli godt kjent med den hesten de rir. Kurset vil legge vekt på sits og rytternes innvirkning på hesten. Vi starter dagen med teori rundt dagens øvelser. Filming av elevene vil også bli brukt i teoriundervisningen.

Dressur: 17:00-18:30
Elevene må her ha kontroll på skritt, trav og galopp på hele banen. Kurset vil fokusere på å få hestene til å gå i form samt dressurøvelser. I tillegg vil kurset fokusere på sits, balanse og rytterens innvirkning på hesten.

Dags plan
Oppmøte og utdeling av hest (kun 1. dagen)
Teori
Ridning

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon