Hverdaglydighetskurs og bronsemerke

Vårt hverdagslydighetskurs bygger videre på grunnlaget fra valpekurs og unghundkurs vi tilbyr i regi av Drøbak Hundeklubb. For å være med på vårt hverdagslydighetskurs må du derfor ha fullført ett av disse kursene hos oss.

Kurset er for medlemmer i klubben, innmelding i klubben gjøres via denne linken som går til NKK

Vi jobber videre med øvelsene fra våre valpekurs og unghundkurs, da dette er viktige øvelser å kunne for en god familiehund. Det er også i vår erfaring de øvelsene som de fleste synes er vanskelig å få til.

  • Innkalling med ulike forstyrrelser
  • Gå pent i bånd (følge eier)
  • Passeringer
  • Ro/passitivitetstrening
  • Flokktur (4 ganger i løpet av kurset går vi på tur!)

Vi legger stor vekt på situasjoner som kursdeltakerne opplever som utfordrende i hverdagen. Vi tar hensyn til deg og din hund og tilrettelegger for hver enkelt av dere. Målet er å få en stabil og trygg familiehund som kan være med på det meste.

I tillegg til ovennevnte øvelser kan det hende vi besøker veterinæren, at vi trener i skogen, lærer ‘gå bak’ og andre morsomme øvelser vi som kan være motiverende og inspirerende for hund og eier.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-postadresse
 *
Velg kurs
 *
Skriv inn ditt medlemsnummer hos NKK
Skriv inn ditt medlemsnummer i DHK/NKK
 *
Du finner nummeret på min side hos NKK (Norsk Kennel Klub)
Mobil
 *
Hundens navn
 *
Når er hunden født?
 *
Hundens rase?
 *
Noe du vil gi informasjon om før kurset?
 *
 *
Ja, jeg samtykker at Drøbak Hundeklubb kan behandle mine personopplysninger. Jeg er kjent med at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke.