Hunderaser, viktige forskjeller i mentale og fysiske egenskaperRaseforutsetninger, egenskaper, mentalitet og fysiske forutsetninger hos ulike hunderaser

Kurset i raselære hos hund er del av  kursserien om atferd hos hund ved Trondheim Hundeskole. Innehaver Turid Buvik har en bred erfaringsbakgrunn for problemhunder,  er utdannet innen biologi og gruppedynamikk, anerkjent atferdsterapeut, forsker og hundefaglig ansvarlig  ( krefthundene, miljøgifthundene, oljesøkshundene, dekkenprosjektet mfl), fagkyndig for politi og domstol, forfatter, foredragsholder i inn og utland, samt kursholder i en årrekke med bla utvikling av opplæring av besøkshunder for Norges Røde Kors.  Her får vi virkelig vite om ulike hunderaser fra en som virkelig kan dette i  teori og praksis.


Dette kurset  fokuserer på de ulike raseforskjellene, både med tanke på å trene dem, samt hvilken hund som passer for "deg". Dette er viktige ting å kjenne til, fordi forskjellene er ganske betydelige, og noe så enklet som riktig belønning kan være svært forskjellig hos ulike raser.  Det vil bli brukt video og eksempler fra hverdagen,  som selvsagt også baserer seg på forskning,  lang erfaring både som atferdsterapeut for hunder med problemer, og trener for egen hund, så vel som prosjekthunder. 

Kurset egner seg for alle som vil trene hund optimalt utfra egen og hundens forutsetninger, unngå problemer i treningen og få en så stødig og trygg hund som mulig, enten du jobber profesjonelt med hund, er interessert i å bli bedre i trening av egen hund, eller vil ha en trivelig familiehund. 

Dette kurset egner seg for:

-  Hundeinstruktører og hundetrenere. 

- Dyrepleiere og veterinærer

- Drivere av dyrepensjonat eller dyresalong,  eller den som på annen måte jobber med hunder. 

- For hundeiere som vil ha mer effektiv og optimal trening av hunden sin. 

-For deg som vurderer å  kjøpe  hund. 


Kursene går fra 10-16 begge dager, og er på Øya Videregående skole ved Melhus.

Du må ha med egen lunsj. Det er vannkoker m/ te og kaffe på stedet.

Prisen på kurset er 2100 kr, med Early bird pris på 1800 kr. Begrenset antall plasser. 

For grupper på mer enn 5  stk gis det 20% rabatt (1680) - Meld på antall og betalt for alle. Legg til deltakere/navn, får du det ikke til sender du oss bare navnet ditt og navnet på deltakerne du meldte på til kontakt@trondheimhundeskole.no eller Facebook til Trondheim Hundeskole innen 2 dager- at vi får navnene på deltakerne er forutsetning for å få gruppeprisen.   

For kurset gjelder Trondheim Hundeskoles kjøpsvilkår: https://www.trondheimhundeskole.no/vilkar-for-angrefr
 

Registreringsskjema