Norgesmesterskap for hovslagere 2021

Velkommen til Norgesmesterskap for hovslagere 2021!

NM arrangeres i år med to ulike divisjoner, åpen og debutant, hvor klasse 3 og 4 i åpen divisjon er kvalifisering til finalen. Det blir skoing av hest i alle klasser (unntatt eagle-eye). Dommere er Daniel Ark Evensen og Ronny Eilertsen. I år er NM kun for nasjonale deltagere.

Påmelding: gjøres ved å registrere seg og betale via denne siden. Påmeldingen er bindende, og beløpet blir kun refundert dersom arrangementet avlyses.

Tidsskjema: Nøyaktig tidsskjema publiseres nærmere start. Med forbehold: Vi starter med dommergjennomgang fredag ca kl 14, og klasse 1 (debutant) på ettermiddagen. Lørdag går klasse 2, 3 og 4, og på søndag blir det eagle-eye (klasse 5) og finale.

Priser: Early-bird-priser til og med 15.10. Etter dette koster det 500,- ekstra per divisjon.

Mat: Lunsj lørdag og søndag er inkludert i prisen for deltagere. Alle andre, også de som skal hjelpe til, må bestille og betale lunsj via påmeldingsiden. Det er også mulig å bestille lunsj fredag for de som ønsker det.

Festmiddag lørdag kveld: alle som ønsker å delta på denne, må melde seg på og betale via påmeldingssiden. Det gjelder både deltagere, tilskuere, medhjelpere og eventuelt andre. Dersom du bestiller middag for flere enn deg selv, må du legge til disse ved å trykke på «legg til deltager» og registrere personene det gjelder. Middagen koster 650,- kr.

Overnatting: bestilles av hver enkelt selv. Festmiddagen lørdag kveld blir på Quality Strand hotell Gjøvik, og her er det også holdt av en del rom (må bestilles innen 15.10., etter dette frigjøres rommene for andre gjester). Hotellet kan kontaktes på telefon +47 61 13 20 00, eller epost q.strand@choice.no.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!

Norges Hovslagerforening v/styret

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon