Høstmøte 12 november i regi av fagnettverket "Infeksjoner i Nord"

Velkommen til tredje høstmøte i regi av fagnettverket  «Infeksjoner i Nord». Grunnet pandemien ble det ikke hold noe møte i fjor. Vi håper det er mange som er giret på faglig og sosialt påfyll etter et og et halvt år preget av Covid, lock-down og TISK! 

Det ble i 2019 avholdt et spennende møte med mange deltakere. Vi satser på å gjenta suksessen i år! Planen er å holde et årlig høstmøte for de med interesse for infeksjonssykdommer i Helse Nord men deltakere utenfor regionen er selvfølgelig velkomne. Møtet vil ikke bli avholdt digitalt. Samlingen er uten legemiddelindustrien og er tenkt å erstatte tidligere Infeksjonsforum Nord Norge. 

Det er satt sammen et spennende program! Årets høstmøte har tema "Covid pandemien – hva har vi lært? Nye nasjonale retningslinjer for bruk av antibiotika og fremtidens behandling. Møtet avsluttes med spennende Parasittologisk dessert" Møtet er fredag 12 november på Scandic Ishavshotel i Tromsø og starter kl 10.  Registrering er fra kl 09.30.  Møtet er godkjent fra legeforeningen med 7 timer i et utvalg av spesialiteter – se program. For den som ønsker delta på hyggelig middag, blir dette kvelden før møtet. Programmet ligger under vedlegg lengst ned til venstre på denne siden. For å melde deg på, fyll ut registreringsskjema til høyre. 

Kurset ligger også i kurskatalogen fra legeforeningen med kursnr. 34500

Deltakeravgift er 400kr og er inkludert lunsj

Middag er på Maskinverkstedet i Tromsø kl 20. torsdagen 11 november (dagen før møtet). Det er bestilt selskapsmeny. Dersom du ønsker delta koster dette 500 kr.

Eventuell flyreise og overnatting må deltakeren selv ordne. 

Alle foredragsholdere må også melde seg på.

Fagnettverket "Infeksjoner i Nord" består av: Sandra Åsheim (leder) overlege mikrobiologi Bodø, Hans Erling Simonsen overlege infeksjon Bodø, Tore Lier overlege mikrobiologi Tromsø, Dag Seeger Halvorsen overlege infeksjon Tromsø, Vegard Skogen overlege infeksjon Tromsø. Programmet er utarbeidet av medlemmene i fagnettverket.

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon