Høstferieaktiviteter 2022


Nannestad kommune ønsker barn og unge fra 1. til 10. trinn velkommen til høstferieaktiviteter! Tilbudet gjelder det trinnet eleven går på inneværende skoleår.

Vi ønsker å tilrettelegge for alle, så ta kontakt med oss hvis barnet ditt har særskilte behov, eller om det er annen viktig informasjon om barnet ditt vi bør vite om på forhånd.

Førstemann til mølla prinsippet gjelder ved alle aktiviteter, men vi forbeholder oss retten til å gjøre prioriteringer ved spesialbehov. Det vil kun være mulig å melde seg på en aktivitet for å sikre at så mange som mulig får deltatt. Melder du barnet ditt på flere aktiviteter vil vi gå inn og overstyre dette i etterkant.

Det vil ikke være mulig å sette seg på venteliste for aktiviteter i høstferien. Eventuelle ledige plasser blir annonsert på sosiale medier - under UngNannestad. 

Alle aktiviteter er gratis!

Malekurs: Marmorering

Om barnet ditt liker å være kreativ og male, så er et malekurs midt i blinken. Bli med å prøve den persiske maleteknikken ebru, som også blir kalt mormorering! På malekurset skal vi lære å male på vann, før kunstverket overføres til papir som barna får ta med seg hjem. Kurset er perfekt for de som vil lære seg noe nytt på en kreativ måte.

Hiphop & Disco-dans

EM, VM, og noregesmester i dans, Hege Rasmussen stiller klar for dansekurs i HipHop og disco-dans. Kurset egner seg for nybegynnere, men også for de som har danset litt hiphop før. 

Fisketur

Det finnes flere flotte vann i Nannestad, og midt i høstferien inviterer vi til fisketur ved Romeriksåsen. Vi drar på fisketur selv om solen ikke vil titte frem, så husk å kle seg etter været tilsier. Ta med egen matpakke og drikke, så spiser vi felles lønsj på tur. Eget fiskeutstyr er ikke nødvendig, men du kan selvfølgelig ta med deg ditt egent utstyr om du vil.
NB! Barnet må være svømmedyktig. Signering av egenerklæring er et krav for å bli med på denne turen.

Ride- og Friluftsleir

Dersom hest er alt som betyr noe i livet for ditt barn, er denne ride- og friluftleiren et must. Her kan hen nemlig bli med og oppleve en uke med hester, ridning, og friluftsliv. Det blir turer ut i skogen både med og uten hestene. Ta med egen matpakke og drikke, og husk at man må kle seg etter været, i klær som egner seg til både tur i skogen og til hesteridning.

Åpen Fritidsklubb

Fritidsklubben holder åpent  på Nannestad ungdomsskole fra kl. 18-22 for alle 8.-10.-klassinger i Nannestad. Kom innom for å chille, spille brettspill, xbox, biljard, og mye mer. Ingen påmelding nødvendig!

Bonus-aktivitet: Alpakkavandring

Fluffy? Søte? Kosete? Ja, ja, og ja—Alpakkaene på Nilsstua Gård er alle tre, og klare for å bli med deg på tur.
Bli med på en skogstur med din egen alpakka i bånd etterfulgt av pølsegrilling på gården. Vi går selv om det skulle regne, så kle deg etter været.
 

Registreringsskjema

Antall
 *
Fornavn
 *
Etternavn
 *
Adresse
 *
Navn på foresatt
 *
E-postadresse foresatt
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil foresatt
 *
Fødselsår deltaker
 *
Skole
 *
Mobil deltager
 *
Jeg tillater at mitt/mine barn kjøres i privat bil/buss
 *
Jeg tillater at mitt/mine barn kan fotograferes. Bildene blir brukt i senere markedsføring av arrangementet.
 *
Mitt barn har matallergi - beskriv type
Høstferieaktiviteter
 *
 *