HØST VANDRING VED  GARDASJØEN VALPOLICELLA AMARONE VERONA

Velkommen til Active Adventure & Travel – FemiRUN & WALK reise!

Vi gleder oss til å reise med deg.

Har du spørsmål vedrørende reisen eller påmeldingen er du velkommen til å ta kontakt.

Vibeke & Aage

Active Adventure Travel – FemiRUN & WALK, klikk her 

eller ring: +47 41417851 (kl. 09-16)VANDRING VED  GARDASJØEN – MALCESINE - MONTE BALDO - SANT’AMBROGIO DI VALPOLICELLA, AMARONE OG VERONA

Bli med på en vandring hvor starten går fra Gardasjøen med besøk i Malcesine for å oppleve landsbyen, sjøen, vandre til vinsmaking og nytelse.

Dato: 10.-17.oktober

Påmeldingsfrist: 10.juli

PRIS

  • Reisens varighet: 10.-17.oktober ‘
  • Påmeldings og depositumsfrist: 10.juli
  • Sluttfaktura: 10.august
  • Pris fra Oslo: Kr. 22.600
  • Pris fra Bergen: Kr. 23.600
  • Pris fra Trondheim: Kr. 23.600

VARIGHET OG BETINGELSER FOR REISEN

7 overnattinger

To reiseledere som snakker norsk, som er meget godt kjent i området

Flybillett: t/r Oslo/Bergen/Trondheim – Verona

Transport: t/r Verona flyplass til hotell

Div. transfer med offentlig buss/tog

Bagasjen vil bli fraktet mellom overnattingstedene

Maks 16 deltakere

All overnatting i tomannsrom

Depositum: Kr. 8.000

MÅLTIDER

Frokost

5 lunsjer / piknik med ¼ l vin og ½ l vann

5 middager med ¼ l vin og ½ l vann

Lunsj og middag er laget av kortreiste råvarer og det serveres lokale viner. Måltidene består vanligvis av to til tre retter (eller flere).

ARRANGEMENT

3-4 Vin/olivenolje smakinger med "småmat"

Vandringer i landsbyene


TILLEGG

  • Enkeltromstillegg: Kr.3.500
  • Dersom du ikke ønsker å vandre, kan du benytte deg av offentlig transport. Disse reisekostnadene er ikke inkludert i prisen og må bekostes av den enkelte.


TEMPO PÅ TURENE

  • Tempoet er tilpasset terrenget og reisefølget, for å få med oss alle sanseinntrykkene og ha god tid til fotografering.


DISTANSER PÅ DAGSØKTENE

  • De andre vandringene er 11, 16, 20 og 21 kilometer på smale stier, skogsveier og småveier.

KRAV TIL DEG SOM SKAL VÆRE MED OG NYTE TUREN

  • Du må klare å gå en dagsdistanse på opptil 21 kilometer. Er du i normal fysisk form er dette en super tur.
De store forskjellene ligger i de små detaljene

Gardasjøen, Valpolicella, Amarone, Romeo & Julie`s Verona

En reise som umiddelbart gir deg gode drømmer. Alt du har hørt og lest om Lago di Garda, Gardasjøen, stemmer. Nydelig innsjø, deilig klima, pittoreske landsbyer, borger fra middelalderen, god mat og lokal vin, samt herlige inkluderende mennesker som er nysgjerrige på hvorfor nordmenn kommer dit, så langt unna.

En reise i historien, nå med tilrettelagt turisme rundt innsjøen. Likevel finnes det perler som har beholdt det genuine og sjarmerende inntrykket.

En slik by er Malcesine, nord i Gardasjøen. Små koselige gater, et vell av restauranter og små barer, med og uten utsikt over innsjøen. Å sitte her, praktisk talt i vannkanten, med et glass hvitvin, produsert bare noen druekast unna, se på mennesker, båter og lytte til alle lydene gir en ro i sjelen. Du smiler, tar inn sanseinntrykkene og koser deg.

Gardasjøen, Lago di Garda, Dolomittene, Alpene, Amarone, lidenskap, kjærlighet, sesongens råvarer, bestemors mat oppskrifter, deilig klima perfekt for vindyrking.

Panorama utsikt over Gardasjøen, mektige fjell, vill natur & fauna, trivelige landsbyer, elver, fort & slott fra middelalderen, en slagmark fra Napoleons tid, kirker, «naturlig» landbruk, en fjellrevne som gjemmer på en katolsk skatt og så etter mange steg og eventyr står vi i Julies (Romeo & Julie) hus og historien din fortsetter i to dager i Verona.

En herlig uke hvor vi møter fantastiske mennesker, som gjør vår reise litt ekstra, som verter på hotell, spisesteder, vin & olivenoljesmaking, sjåfør og mennesker vi møter i vårt Verona eventyr.  Viner som Valpolicella Amarone, Ripasso, Valdadige, Chiaretto = rose, Bardolino og blant andre Valdadige Terradeiforti DOC, er viner du vil smake til måltider og gjennom vinsmaking. Vi omfavner produktene som italienerne elsker frem. De høster druene for hånd og vinproduksjonen gjøres med kjærlighet og lidenskap. 

Gardasjøen er Nord-Italias største innsjø og ligger øst for Monte Baldo og fjellkjeden Dolomittene. Rundt Gardasjøen ligger vakre landsbyer som, Sirmione, Desenzano, Garda, Bardolino og Malcesine, som er vår landsby og er starten på vår drømmetur. Malcesine ligger med sitt slott og borg fra middelalderen, omkranset av olivenlunder og en herlig rullesteinstrand. 


Link til reisen: Amarone høst


Velkommen til Active Adventure & Travel – FemiRUN & WALK reise!

Vi gleder oss til å reise med deg.

Har du spørsmål vedrørende reisen eller påmeldingen er du velkommen til å ta kontakt.

Active Adventure Travel – FemiRUN & WALK, klikk her 

eller ring: +47 41417851 (kl. 09-16)

Reisevilkår, lover og regler:

Reisevilkår

Vi ønsker deg en aktiv og flott dag!

Vibeke & Aage

Active Adventure Travel


Turen vil bli avlyst dersom det er under 8 personer som melder seg på. Depositumet vil bli tilbakebetalt.  | Ruten kan endres dersom spesielle metrologiske forhold tilsier det. | Oppsatte hotell kan endres. | Dersom flyselskapet endrer tid/rute vil dette medføre endringer. | Det tas ikke ansvar for eventuelle skrivefeil.

 

 

Registreringsskjema