Helselederforum 2022

Helselederforum 2022 avlyses!

Vi må med tungt hjerte informere om at Helselederforum 2022 må avlyses basert på restriksjonene og smitteverntiltak som ble innført av regjeringen f.o.m. i dag 15.12.2021.  

Vi har gledet oss masse til å møte hverandre, samles, bygge nettverk og høre på spennende foredrag og flinke foredragsholdere. 

Dessverre kan vi ikke gjennomføre konferansen som vi hadde planlagt, og Styret har valgt å utsette konferansen til torsdag 12. og fredag 13.  januar 2023. Så hold av datoen og velkommen til Hotel Bristol da!

Alle som er påmeldt til Helselederforum 2022 vil bli kontaktet på den epostadressen som ble oppgitt ved påmelding, om kansellering av konferansen og refusjon av deltakeravgift. 


"Helselederforum 2022" arrangeres av Norsk Forum for Helseledelse (NFH), som er en alumniorganisasjon for nåværende og tidligere masterstudenter, lærere og ansatte ved Avdeling for helseledelse og helseøkonomi, Institutt for Helse og Samfunn ved UiO.

Fredag 14. januar 2022 er en åpen konferansedag for alle med interesse for fagfeltet og tema. 

Torsdag 13. januar inneholder NFHs årsmøte og er forbeholdt ovennevnte studenter og ansatte. 

For bestilling av hotellrom på Hotel Bristol, se info på konferansens nettside og i påmeldingsbekreftelse på epost. 

Konferansepriser: 

•    NFH alumni 13. jan. + Helselederforum 14. januar: kr 3 700,00 (Inkludert årsmøte, festmiddag, pauseserveringer og lunsjbuffet fredag.)

•    Helselederforum 14. januar: kr 2 250,00 (Inkludert pauseserveringer og lunsjbuffet.) 


 

Registreringsskjema