Hasle-Løren fotballcup 27. - 28. august 2022

Jenter og gutter i alderen fra 6 til 12 år er hjertelig velkommen til en rimelig cup på Lørenbanen på Refstad i Oslo lørdag 27. og søndag 28. august.


Alle kamper for hver årsklasse vil gå innenfor samme dag med effektiv avvikling. Kampene spilles utendørs på Lørenbanen. Både vår 11-erbane og 7-erbane har nytt kunstgress.


6 og 7 år:Treerfotball - minst fem kamper på 1x8 minutter

8 til 9 år: Femmerfotball - minst tre kamper på 1x25 minutter

10 og 11 og 12 år: Sjuerfotball - minst tre kamper på 1x25 minutter


Vi vil ha så jevne kamper som mulig, så gruppene er delt inn i mer eller middels øvet. Dersom du melder på mer enn ett lag og disse er på forskjellig nivå, er det fint om du indikerer nivåer i fritekstfeltet. Det er også fint om du kan legge inn et ca antall spillere per lag og totalt.


Priser per lag

Treer: 300 kroner

Femmer: 500 kroner

Sjuer: 700 kroner


Vi anbefaler å ikke stille med alt for mange innbyttere. Meld heller på et ekstra lag.


Melder dere på mange lag fra klubben, er det mulig å få kvantumsrabatter. Ta kontakt med oss om dere ønsker et slikt tilbud.

 

Servering og aktiviteter


Vi har kiosker med god og sunn mat og drikke, og flere områder med sittegrupper, så spillere, søsken, foreldre, besteforeldre og venner kan slappe av og kose seg mellom kampene.


Informasjon om aktiviteter kommer løpende på våre Facebook-sider. Følg med på https://www.facebook.com/fotballcuphasleloren/

Ellers legges også informasjon ut på våre nettsider: https://fotball.hasle-loren.no/hasle-loren-fotballcup-27-28-august-2022/ 


Meld dere på innen 15. august 2022


Velkommen til Hasle-Løren fotballcup 2022!


Hasle-Løren IL
Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon