Global Oslo Music presenterer Sarah Camilles "Vingeslag"VELKOMMEN TIL GLOBAL NIGHTS 2022: NYE PRODUKSJONER: BESTILLINGSVERK – KONSERTER & CLUB


Etter er å ha måttet avlyse 8. og 9. utgaven av vår årlige festival – Global Nights – på grunn av pandemien, kan vi endelig åpne dørene for den 10. utgaven i perioden 24.-28. mai. Der vår løpende konsertvirksomhet gjennom året har et bredt og variert program, presenterer vi gjennom Global Nights i hovedsak nye produksjoner som urfremføringer av bestillingsverk vi står bak, nye utøverkonstellasjoner, plateslipp, eller ferske klubb- og konsertproduksjoner.


«...Sarah Camille er nemlig en sterk historieforteller som fortjener å bli lytta til - ofte og lenge...» Tor Hammerø (Nettavisen, terningkast 5) 

VINGESLAG 

En konsert om nærhet, avstand, ro og bevegelse. 

Vingeslag er et stort og bevegelig ord som kan omfavne mye. Temaene går fra fugleperspektivet til det nære og personlige. Språkene blandes med tekster på norsk, fransk og creole. 

Sarahs musikkstil ligger i grenselandet mellom visesang, folk og verdens- musikk. Den uttrykksfulle stemmen hennes formidler de vakre melodiene og de innholdsrike tekstene godt i et transparent og minimalistisk lyd- bilde. 

Med seg har hun en nydelig bukett av musikere som beveger seg i et grenseløst musikalsk landskap. 

Albumet «Vingeslag» ble utgitt i høst ved KKV. 


På scenen: 

Sarah Camille - vokal

Jørn Erik Ahlsen Alkanger - gitar, vokal 

Sidiki Camara - perkusjon, n ́goni, vokal 

Jo Berger Myhre – bass, vokal 

Tuva Færden – fele, vokal 


Lyd: Jon Anders Aagaard 


SARAH CAMILLE

Sanger, poet og forteller Sarah Camille har et særegent uttrykk og en utstråling som treffer både hennes unge og voksne publikum. 

Sarah er født i Paris, vokst opp i Oslo, med røtter fra Martinique på mors side og Stavanger på fars side. Også kunstnerisk flyter Sarah stadig fritt imellom mange verdener: 

Hun har lenge drevet med poesi, og i 2011 ble hun Norgesmester i poesislam. Sarah har medvirket som forteller og tekstforfatter i flere scenekunst prosjekter. Hun er nå aktuell med ny dramatikk skrevet for Kilden teater og konserthus. 

Musikken har etterhvert fått stor plass i Sarahs arbeider. Nylig fikk hun Spellemannsprisen for beste barneplate i 2020 med albumet «Spor av dråper og røde nebb». 

Hennes tekster er fulle av lekenhet, rytme og flyt; men også alvor og melankoli. Med en myk og nær vokal beveger musikken seg mot jazz, vise og folk. Med seg har hun en nydelig bukett av musikere som beveger seg i et grenseløst musikalsk landskap. Hun ga i 2021 ut albumet «Vingeslag» ved KKV. www.sarahcamille.com


Med støtte fra Kulturrådet og Oslo kommune


www.globaloslomusic.com 


 

Registreringsskjema