Gelatokurs med gelatomester Bas van Haaren

Velkommen til årets store mulighet!

Vi har gleden av å ønske velkommen til to inspirerende og lærerike dager med en av verdens fremste gelatomestere; Bas van Haaren fra Gelato University i Bologna, Italia.

Bas van Haaren har erfaring og kompetanse fra sin gelato-karriere i flere land, og jobber nå som en av de beste lærerne for verdenskjente Carpigiani Gelato University i Bologna, Italia. Han reiser verden rundt for å spre sin kunnskap.


Kurset passer for deg som ønsker å starte med gelatoproduksjon, og for deg som ønsker å lære mer for å videreutvikle din gelatovirksomhet.

Kurset inneholder både teori og praktisk arbeid. Vi lager alt fra tradisjonell gelato til fruktsorbet, iskaker, dessert og pinne-is. Det vil også bli fokus på hvordan det hele skal pyntes og presenteres.

Etter gjennomførte kursdager har du kunnskapen som du trenger for å komme i gang eller videreutvikle din produksjon av gelato.


Kursspråk: Norsk og engelsk 

Kursavgift: Kr 2.000,- per deltager 

Kursavgiften vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.

Dersom du ikke har kundenummer i TINE, kan vi ordne dette dersom du tar kontakt på brita.unnerud@tine.no.


Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.

Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; kurskompendiet, råvarer kursdager, forstykke og velsmakende lunsj. 


Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy.


VELKOMMEN TIL 2 INNHOLDSRIKE GELATODAGER MED 




Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon