
Velkommen til Gelatokurs for viderekommende!
Vil du ta et steg opp og videreutvikle kompetansen din innen gelatofaget?
Vi følger opp fra nybegynnerkurset og har gleden av å ønske velkommen til to nye inspirerende og lærerike dager med en av verdens fremste gelatomestere; Bas van Haaren fra Gelato University i Bologna, Italia.
Kurset passer for deg som ønsker å starte med gelatoproduksjon, og for deg som ønsker å lære mer for å videreutvikle din gelatovirksomhet.
Kurset inneholder både teori og praktisk arbeid.
Etter gjennomførte kursdager har du kunnskapen som du trenger for å komme i gang eller videreutvikle din produksjon av gelato.
Kursspråk: Norsk og engelsk
Kursavgift: Kr 2.000,- per deltager
Kursavgiften vil bli fakturert via bedriftens kundenummer i TINE.
Dersom du ikke har kundenummer i TINE, kan vi ordne dette dersom du tar kontakt med bernhard.azinger@tine.no
Påmeldingen er bindende.
Ved avmelding inntil en uke før kursstart vil halve kursavgiften bli fakturert. Etter dette vil kursavgiften faktureres i sin helhet.
Kursavgiften inkluderer i tillegg til mye ny kunnskap; kurskompendiet, råvarer kursdager, forstykke og velsmakende lunsj.
Vi anbefaler å ta med egnet arbeidstøy.
VELKOMMEN TIL 2 INNHOLDSRIKE GELATODAGER MED


