Friluftsskole Lyngdal Sør 2023 - uke 26

Lister Friluftsråd arrangerer friluftsskole i sommerferien for barn i alderen 10-13 år. Deltakerne får 4 aktive og morsomme dager i flott og variert natur – med høy trivsel, positive erfaringer med å være ute og læring om friluftsliv. Oppmøtested og avslutning i kommunens sentrum. Friluftsskolene blir ledet av voksne og erfarne friluftsfolk med kursing i sikkerhet og ledelse. 

Mer info på https://listerfriluft.no/friluftsskole/

De to første dagene har vi kun program på dagtid.
Oppmøte mandag, tirsdag og onsdag er kl. 09 på Lyngdal rutebilstasjon. Vi er tilbake samme sted kl. 15.30 mandag, tirsdag og torsdag. 

Tredje dagen drar vi til Laundal friluftsområde. Vi padler i kano fra Svindal og inn Opoftevannet ( med værforbeforhold). Her er det frivillig overnatting i friluftsrådets lavvoer, telt eller eget telt. Foresatte må ta ansvar for henting på Lande i Dragedalen dersom en deltaker ikke ønsker å overnatte. Oppmøte neste morgen avtales med hovedleder for friluftsskolen.

Friluftsskolene er sponset av Agder fylkeskommune og Friluftsrådenes Landsforbund.

Hovedledere på friluftsskolen er Ingvild Aarsland (4. års lærerstudent, fra Farsund) og Ole K. Vesterhus (nyutdannet barnevernspedagaog, fra Lyngdal)

Registreringsskjema blir tilgjengelig fredag 12. mai kl 18.

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Alder
 *
Foresatt kontaktperson
 *
Mobilnr foresatt
 *
E-postadresse foresatt
 *
Gjenta e-post
 *
Foresatt 2 - mobilnr
Allergier/Andre hensyn til helse arrangør må vite om
Er deltager svømmedyktig?
 *
Bilder som blir tatt av deltakeren kan brukes av Lister Friluftsråd til rapportering og offentliggjort informasjon om våre friluftsskoler
 *
 *