Friluftsskole i Nordreisa, sommerferien nr. 2

Har du lyst til å fylle sommerferien med noe spennende, lære mer om friluftsliv og prøve forskjellige aktiviteter? Bli med på friluftsskole! Nord-Troms Friluftsråd arrangerer friluftsskole i Nordreisa i sommerferien, mandag 28.juni- torsdag 1.juli og vi inviterer deg som er mellom 10 og 13 år til å delta på morsomme sommerdager med gamle og nye venner. 

Programmet vil variere fra friluftsskole til friluftsskole, men her er litt av det du kan oppleve: Fisking, høsting, bål og utemat, kart og kompass, bading og vannaktiviteter, natursti, lassokasting, spikking og kløyving, leirliv, ekspedisjon, overnatting i telt eller lavvo og andre morsomme leker og aktiviteter i friluft. 

Våre hyggelige og dyktige ledere står klare med et variert og spennende opplegg og gleder seg til artige dager i friluft.

For å være med på friluftsskole, trenger du ikke noe annet enn klær etter været, gode sko, drikkeflaske og en dagstursekk. 

I år har vi en gledelig nyhet: Friluftsskolen er gratis! Påmelding gjøres her innen 14. juni, fyll ut registreringsskjema nedenfor.
Eventuell avmelding må også skje innen 14. juni.

Mer informasjon om program og pakkeliste legges ut på utinord.no, og sendes også ut til alle påmeldte når det nærmer seg.

Friluftsskolene gjennomføres i henhold til gjeldende smittevernregler. 

Beklager, påmeldingsfristen er utløpt. Ta kontakt med arrangøren for mer informasjon