Friluftsskole i Kjøllefjord, sommerferien

Friluftsskole i Kjøllefjord, sommerferien

Har du lyst til å fylle sommerferien med noe spennende, lære mer om friluftsliv og prøve forskjellige aktiviteter? Bli med på friluftsskole! Finnmark Friluftsråd arrangerer friluftsskole i Kjøllefjord i sommerferien. Det er satt opp 1 skole med 20 plasser. mandag 28. juni - torsdag 01. juli. Vi inviterer deg som er mellom 9 og 14 år til å delta på morsomme sommerdager med gamle og nye venner.

Programmet vil variere fra friluftsskole til friluftsskole, men her er litt av det du kan oppleve: Fisking, høsting, bål og utemat, kart og kompass, bading og vannaktiviteter, natursti, lassokasting, spikking og kløyving, leirliv, ekspedisjon, overnatting i telt eller lavvo og andre morsomme leker og aktiviteter i friluft.

Våre hyggelige og dyktige ledere står klare med et variert og spennende opplegg og gleder seg til artige dager i friluft.

For å være med på friluftsskole, trenger du ikke noe annet enn klær etter været, gode sko, drikkeflaske og en dagstursekk.

I år har vi en gledelig nyhet: Friluftsskolen er gratis! Påmelding gjøres her innen 18. juni, fyll ut registreringsskjema nedenfor.
Eventuell avmelding må også skje innen 18. juni.

Mer informasjon om program og pakkeliste sendes ut til alle påmeldte når det nærmer seg.

Friluftsskolene gjennomføres i henhold til gjeldende smittevernregler. 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
E-post foresatt
 *
Klasse/kategori
 *
Mobil foresatt
 *
Alder/klassetrinn
 *
Tillates fotografering? (ja/nei)
 *
Informasjon om allergier eller andre ting leder bør vite
 *