Friluftsskole i Kvænangen, sommerferien

Har du lyst til å fylle sommerferien med noe spennende, lære mer om friluftsliv og prøve forskjellige aktiviteter? Bli med på friluftsskole! Nord-Troms Friluftsråd arrangerer friluftsskole i Kvænangen i sommerferien, mandag 21.- fredag 25. juni og vi inviterer deg som er mellom 10 og 13 år til å delta på morsomme sommerdager med gamle og nye venner. 

Programmet vil variere fra friluftsskole til friluftsskole, men her er litt av det du kan oppleve: Fisking, høsting, bål og utemat, kart og kompass, bading og vannaktiviteter, natursti, lassokasting, spikking og kløyving, leirliv, ekspedisjon, overnatting i telt eller lavvo og andre morsomme leker og aktiviteter i friluft. 

Våre hyggelige og dyktige ledere står klare med et variert og spennende opplegg og gleder seg til artige dager i friluft.

For å være med på friluftsskole, trenger du ikke noe annet enn klær etter været, gode sko, drikkeflaske og en dagstursekk. 

I år har vi en gledelig nyhet: Friluftsskolen er gratis! Påmelding gjøres her innen 7. juni, fyll ut registreringsskjema nedenfor.
Eventuell avmelding må også skje innen 7. juni.

Mer informasjon om program og pakkeliste legges ut på utinord.no, og sendes også ut til alle påmeldte når det nærmer seg.

Friluftsskolene gjennomføres i henhold til gjeldende smittevernregler. 

 

Registreringsskjema

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Alder
 *
Årstrinn/klasse
Klasse/kategori
 *
E-postadresse foresatt
 *
Mobil foresatt
 *
Tillates fotografering? (ja/nei)
 *
Informasjon om allergier, funksjonsnedsettelser eller andre ting lederne bør kjenne til
 *